0 oy
780 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eşiniz ablasına ve annesine aşkım yavru yavrum dese tepkiniz ne olurdu ? Benim eşim ablasına annesine hep böyle konuşuyor sonuçta annesinden ablasindan kıskanıcak değilim ama nedense rahatsız oluyorum.

40 Cevaplar

0 oy
(539 puan) tarafından
Cok lakayıtca azarlarım ben olsam dayanamam 
-Reklam-
0 oy
(845 puan) tarafından
Bende bozuluyorum benim ki demiyor ama kardeşi bitanem der benimki de der arada sevmyiorum hiç sonuçta aşkım bitanem diyecek tek kişi olmalı o da eşi olmalı 
0 oy
tarafından
İstemem uyarırim 
0 oy
(891 puan) tarafından
Kiskanmam ama cok tuhafima giderdi hoslanmazdm
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Benim küçük teyzem yeğenlerine yani bize hep aşkım der. Kocası bir şey demez. Ben o tarz kelimeleri söylemeyi sevmem. Kocama bile doğru düzgün aşkım demem. Ama diyenler çok. Arkadaşına bile aşkım diyen var, anneye ablaya kardeşe denebilir yani bence. Bir sıkıntı olmaz. Ben kardeşime bitanem derim. Bir tanecik çünkü. 
0 oy
(321 puan) tarafından
Ya bu erkeklerin de iyice boku çıktı. Hepsini toplayıp uzay boşluğuna fırlatma isteği geliyor hemde yoğun yoğun.

Benim eşimde kullanır ama aşkım falan demez. Yavrum, gülüm, canım falan der. Evet haklısın kıskançlık değil lakin itici geliyor insanı rahatsız eden cinsten
0 oy
(8,084 puan) tarafından
Benim eşim gülüm der onlara ama aşkım filan bir garip yani
0 oy
(725 puan) tarafından
Biz fazla kıskancız sanırım benim de hoşuma gitmiyor ama saçma olduğunu da biliyorum böyle düşünmem hiç normal değil ama elimde de değil paylaşamıyorum :)) 
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Bana da garip geliyo sana nasıl hitap ediyor peki
0 oy
tarafından
Baya da kıskanırım onun adı anne ve kardeş yani bn eşiyim  tabiki kızarın  herşey  herkese denilmez ki 
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Tuhaf ve cins geldi ne biliyim bi erkeğin anne ve ablasına seviş tarzı böyle olmamalı kültürümüze örf ve adetimize ayrıkı.  Peki ablası ve annesi eşine nasıl karşılık veriyo ki onlarda bu şekilde konuşuyosa eşini pekte yadirgamamak lazım 
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Kullanabilir Cnm ben rahatsız olmam. Bende yakınıma  kullanjrim
0 oy
(471 puan) tarafından
Dese birşey demem sonuçta kanı cani onlar onun annesi ve kardeşi....ama benim esim biraz sert maço tipli sinirli demez ismiyle hitap eder hatta küfür eder saygısızlık yaparsa döver bile 
0 oy
(13,566 puan) tarafından
Aslında içten içe kıskanıyorsun :) 

Benim eşimde der hiç yadirgamam çok normal geliyor bana 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Yavrum kelimesini sevmiyorum ben
0 oy
(232 puan) tarafından
Benim abim de bana hep yawrum canım der yani benim eşimde kendi kız kardeşlerine söylerse rahatsız olmam
0 oy
tarafından
Dememesi gerek. Sana ve cocuklarına diyebilir bence ben kıskanınım dedirtmem:)
0 oy
(415 puan) tarafından
Ayy bnımkıde brkere ablasına desı ıcım ıcımı yedı ya, snr olmstm cnku bz esımle brbırımıze hep yavrum derız yıllardır 
0 oy
tarafından
Bende koskanmam ama rahatsiz olurum. Bi bana bide kızımıza aşkım diyor şu an

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 552 göst.
23 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu

408,492 soru

12,274,037 cevap

37,679 kullanıcı

Kategoriler

...