0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından
9 aylik oglum var Allah nasip ederse 2 yaşından sonra kardeş istiyoruz ben çok çocuğum olsun istiyordum ama nasipte  normal doğum yokmuş sezeryan oldum herkes en fazla üç diyor galiba ama gorumcem anlattı bi tanıdığı 4 tane çocuğu varmış ve sezeryanla doğum yapmış şuanda 5.ciye hamileymiş ve mecbur doğuracakmış nasıl oluyor yani düşünmeden edemiyorum korunuyorsun diyelim 4 tanede çocuğun var ama Allahın işi yine hamile kalıyorsun ee sezeryanla diye doğum yapamazmi ? Ne olacak o çocuk kafamda deli sorular 

7 Cevaplar

0 oy
(1,116 puan) tarafından
3.3 ten sonrası hem anne hem bebek için tehlikeli 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim 3 sezeryanım oldu ve doktor bana artık başka çocuk düşünme çok zor olur senin için dedi birdessenin 2 tane gebeliğin de geriden gelme bebeklerin prematüre doğuyor dedi aynen de öyle birde mide küçültme ameliyatlıyım ben beslenemiyodu bebeklerim kanımda tehlikeli dedi ben doktor demeden önce de düşünüyodum zaten tüplerimi bağlatmayı eşimde imza atıp bağlattım 

tarafından
Evet hiçbiri güvenli değil aslında bu bağlatma işlemindede kalan çok çok nadiren miş
(523 puan) tarafından
Çok sıkıntılı ışte ya anlatmak istediğimde o diyeliml 4 sezeryan oldu yine hamile kaldın 5.ciye nasıl olacak onu anlamiyorum
tarafından
İşde bende anlamıyorum ben doktora sordum 4 yada 5 inci sezeryan olan varmı hocam diye evet var ancak biz önermiyoruz çünkü çok tehlikeli oluyo bunu korkutmak amaçlı demiyorum dikiş atılan yerlerin iyileşme süreci uzun sürüyor ağrın yıllar geçsede oluyo 3 üncü doğuma göre daha fazla ağrılı ve uyuşuk olur dedi biz oynaylamasakda 4 ile daha fazla doğumları sezeryan da ancak yinede israrla hamile kalıyorlar dedi normaş doğum olsa anlıyoruzda sezeryan bıçak kesisi olduğundan dolayı iyi değil dedi haklı da cidden ağrıyo ben zaten 3 istemeden oldu tabi Rabbim verdi ama dur demek lazım 4 ile 5 belkide daha fazla olmamalı benim görüşüm çünkü hem maddi hemde manevi çok zor olur hangi birine manevi olarak destek vericeksinki
(523 puan) tarafından
Peki 3 sezeryaninizda kesikler aynı yere mi atildi
tarafından
Evet üstelik dikişli değil yapıştırma benimki n
0 oy
(386 puan) tarafından
Canım ben 3 defa sezeryan oldum buda 4 olcak allah nasip ederse 24 haftalık hamileyim yapıcak bişey yok bazıları korkutuyor ama doktorum olumsuz bişey demedi şimdiye kadar takma kafana allahın dediği olur gerisi boş
(523 puan) tarafından
Peki aralari kac sene olmali canım yani doktor bisey diyormu
(386 puan) tarafından
Araları hep iki sene dokdor hiç olumsuz karşılamadı şimdiye kadar millet çok abartıyor bazen
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Aa 4 sezaryen oldugunu bile burda duydum 3 diye biliyordum 5 te mi oluyormus :O

0 oy
tarafından
Kuzenim kalp hastası olmasına rağmen 1 1.5 sene ara ile 4 sezeryan doğum yaptı babamın kuzeninin eşi de 4 sezeryan yaptı 
0 oy
(4,701 puan) tarafından
Kuzum valla ben 3 u ilk defa burdan okudum buradaki herkes 4 tane getiriyor sezeryanla d.bakirda hatta 5. Getirende var ama 5.olunca bir çok doktor kabul etmiyor pek riskli görüyolar ama 4 olur diyolar hiç 3 diyeni görmedim hatta geçenlerde bir akraba Irak'ta 6 çocuğa kadar da Sezeryana müsade ediliyor demişti ama.bence 4 ten sonra zorlamamak lazım bende çok çocuk severim şuan 20 aylık oğlum var 7 aylık hamileyim ikinci sezeryan olacak rabbim nasip ederse bende 4 tane istiyorum ondan sonrada insan bağları zaten sağlık açısından olduğu için günahta olmaz 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 146 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 69 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Tgbtysz (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 156 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,303 göst.