0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (256 puan) tarafından
Eşime ayri oda serdim simdide bebegm icin biseyler yiycem ayakta durmak guclu olmak icin sütümden alsin bol bol vitamin diye icim almasada zorla yiycem yemek bana dua edin eşime dua edin 

Çok zor rabbim dusmanimin basina vermesin gozume uyku girm3z

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Allah sifa versin kuzum <3

(256 puan) tarafından
Amin insallah negatif cikar
tarafından
O duyguyu bilirim doguma gitcem esimle erkek kardesim belirti vardi test verdiler o gece sabah olmamisti. Cok sukur negatifti. Sonra dogumdan geldim kayinbabamla kaynim test verdi o zamanda bebegi opop sevmislerdi cok kotu olmustum cok sukueki onlarda negatifti insallah sizinde negatiftir kotu dusunme bebegim
(256 puan) tarafından
Insallah kuzum gozume uyku grmyo
tarafından
Bitanem o kadar kasma kendini bak ailemde olmayan valla bi biz kaldik herkes oldu herkesle de temasliysik oysaki teyzemin akrabasi var onlarda sadece kadin olmus kocasiyla ayni yatakta cocuguklariyla ayni sofrada dip dipe ama sadece kadinda olmus. Esinin bagisikligi yuksek mi cok cabuk hastalanirmi
(256 puan) tarafından
Hastalanir yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah şifa versin cnm inşallah  kolay atlatırsınız 
(256 puan) tarafından
Gece canm 24 saat gecmesi lazim gece 3te gitmsti
tarafından
Yok canım pozitif ise hemen çıkıyor ama negatifse geç çıkıyor
Bizimkiler verince pozitif olduğu için hemen çıkmıştı. Saat kaçta verdi dün
(256 puan) tarafından
Gece 3te verdi canm
tarafından
Inşallah negatiftir cnm.
(256 puan) tarafından
Insallah cnm insqllqh
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Allah şifa versin. Sakin olun öncelikle. Telaşa kapılırsanız daha kötü olursunuz. Ben testi verene kadar sadece tat ve koku kaybı yaşıyordum. Hiç korona olacağım aklımın ucundan bile geçmedi. Bukadar hafif belirtiler vermez diye düşündüm. Testin sonucunda pozitifi görünce inanın aklımı kaybediyordum. Gece gece kalktım Bi hışımla evi sildim süpürdüm en çok el değen yerleri sildim temizledim duş aldım vesaire... Sonra belime Bi ağrı girdi yerimden kalkamadım. Sakin kalmakta fayda var psikolojik çöküş bu hastalığı çok etkiliyor. 
(256 puan) tarafından
Ben zaten panik biriym eşimi dahada panik etmemek icin sakin kalacagm cok saolub
0 oy
tarafından
Sirkeyle gargara yaptır eşine sen de yap askm erkek kardeşim şuan karantinada ve evdekilere yavaş yavaş bulastirmis ama sirke ile gargara yaptıkları için bin şükür ki ciğere inmemis birde bol bol limon c vitamini ve su için bulaşmadan önce annemgile doktor sakın oruç tutmayın sıvı kaybetmeyin şu çok için demis ve limon kolanyasi kullan sürekli ellerine
(256 puan) tarafından
Canm eşim şuan ayri odada soguk alginligida olablr demişler ilac vermisler yarn gece belli olacak ben elimden geleni yapcam yeterki iyi olsun
tarafından
Yine tedbirini al askm sen dediğim gibi gargara yaptır sirkeyle insallah soğuk algınlığıdir çok geçmiş olsn
0 oy
(7,098 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda şifanızı versin insallah kuzum 
(256 puan) tarafından
Amin canm
0 oy
tarafından
Allah şifa versin inşaallah canım 
(256 puan) tarafından
Amin canm
0 oy
(40 puan) tarafından
Ne gibi belirti var canım
(256 puan) tarafından
Kalcasi agridi ilk sonra duş aldi üsüyorum dedi yatti gece  bi anda kalkti ben test vercem dedi gtti
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun. Şifa versin inşallah 
(256 puan) tarafından
Amin canm

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 188 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ruya123 (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Bicirik1 (148 puan) tarafından soruldu