0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (914 puan) tarafından
Sanırım bu hastalık artık dibimizde çok korkuyorum. Eşim öğretmen 4 gün okulda . Okulunda bir sürü öğretmen öğrenci pozitif. Ödüm kopuyor. Daha 50 günlük bebeğim 4 yaşında oğlum ve kronik hastalığı olan kayınvalidem ve kayinpederim var evde. Allah'ım korusun ya . Tüm hastalara şifa versin inşallah

9 Cevaplar

+2 oy
(25,196 puan) tarafından
Görmüyomusun canım en basiti şu sitede bile ne kadar misafir peşinde koşan sorumsuz var. Sokakları söylemiyorum bile. Biz anamıza babamıza gitmiyoruz millet rahat rahat misafir ağırlasın diye. Bide geçen gün biri demiş şu hakkımı helal etmiyorumcular var bide diye. Evet etmiyorum bu vebalin altında geziyorlar nasıl bir kalpleri vicdanları var acaba, başkasının ölümüne sebep olacaklar haberleri yok. Çünkü hepsi at gözlüğü ile geziyor. Biz safız markete zor gidiyoruz, aman onlar rahat gezsin. Bide demezler mi o çıkmıyorum diyenler herkesten çok gezenler diye akıl yoksunu olmuş insanlar resmen, kişi kendinden bilir işi... Allah akıl fikir versin. Keşke mecbur olmasa da eşimde işe gitmese diye bakıyorum artık. Allah yardım etsin ama böyleleri varken malesef bitmicek...
(914 puan) tarafından
Çok haklı yazmışsın canım valla kimseyle görüşmüyorum market hariç bir yere çıkmıyorum bir tek eşim işe gidiyor . Bir kere arkadaşla görüşmedim. kimseyi kabul etmedim . Oğlum günlerce dışarı kapı önüne bile cikmadi . Ne bileyim hakkımızda hayırlısı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vakalar tavan yeni yasaklar gelecek içinde okulların tamamen kapanması da var inşallah kapanır öğrenciler ve öğretmenler rahat eder 
(914 puan) tarafından
İnşallah ya eşim dikkat ediyor ama yine de korkuyorum. dikkat ettiği halde hasta olan kaç kişi gördüm. Ben izinliyim ama kendi okulumda da her gün mesaj atıyorlar öğrenciler pozitif diye
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Günlük 62 bin vaka az değil rabbim korusun hepimizi bu illeti de tez zamanda kafamızdan def eylesin
(914 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Kız 2 yıl olacak sen  endişelenmek için biraz geç kalmadın mi ☺ iyi düşün iyi olsun. Dikkat edin Allahın izni ile birşey olmaz insallah
(914 puan) tarafından
Bu kadar fazla hiç olmamıştı. Okullarda bu kadar vaka yoktu . Zaten çoğunlukla uzaktan eğitim vardı. İnsanlar başta daha dikkatliydi şimdi dikkat eden yok ayrıca kendim için değil çocuklari için korkuyorum her yer mutasyonlu virüs kaynıyor
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Allah yardım etsin inşallah herkese.. korusun bizleri herkesi Rabb'im
(914 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Zaten bütün bulaş öğrenci kaynaklı oluyor o kadar çok kziiyorum ki hatta en fazla kreşlerde bulaşıyor yayılıyor eşimde ogretmen onlar bı şekilde kendini koruyor ama öğrenciler gerçekten kurallara hiç uymuyorlar 
(914 puan) tarafından
Aynen öyle izne çıkmadan önce çalışırken kaç defa uyariyordum maskenizi çıkarmayin sosyal mesafeye dikkat edin diye ama yok
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Gerçekten çoğaldı eşimde pozitif 5gün oldu evde tek başına  nerden geldi nasıl oldu anlamadık cumartesi gece aniden hastalanmış ben evde yoktum bende test verdim  çok şükür negatif ama korkuyorum  gelicek diye 3 aylık oğlum var 
(914 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin eşinize. Sizi ve bebeğinizi de korusun ben de en çok çocuklardan korkuyorum. Mutasyonlu virüs çok etkiliyor çocukları. kuzenim covid oldu onun da bebeği var o da oldu bebek baya etkilendi
(3,283 puan) tarafından
Ay gerçekten mi Rabbim yardım etsin nolucak böyle bilmiyorum
(914 puan) tarafından
Amin inşallah valla bilmiyorum ne olacak Allah herkesi korusun
(3,283 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(8,086 puan) tarafından
Çok fazla. Görümcem de grip olmuş dün. Oraya gidecektik son anda söylediler grip olduklarını hayatta gitmem dedim. Ve gitmedik. Çok da iyi yaptık. Grip bile olsa artık dikkat etmeliyiz ama umursamadıkları için bana her şeyi geç söylüyorlar
(914 puan) tarafından
Gitmeyin canım kimseye kimin ne olduğu belli değil. kimisi semptomsuz geçiriyor çok dikkat etmek lazım
(8,086 puan) tarafından
Evet öyle de aileler yakın diye gitmek zorunda kalıyoruz. İstemesem de gidiyoruz onlar geliyorlar
(914 puan) tarafından
Valla gerekiyorsa gelme diyeceksiniz hiç bir şey sizin sağlığınızdan önemli değil. isterse küssünler. Eşimin kuzeni burada bir yıldır hiç görüşmedik. Bebekleri oldu 11 aylık bir kere uzaktan gördüm . Benim bebeğim oldu iki ay önce daha hiç görmediler . Geçen annesi geldi kuzeninin uzaktan gösterdik çocuğu o da arabanın içinde.
(8,086 puan) tarafından
Öyle de canım anne baba kırılıyorlar
0 oy
tarafından
Benim eşimde temaslı o kadar dikkat ediyoruz ama ödüm kopuyor bir şey olacak diye allahım korusun iki küçük çocuğum var üstüne bide gebeyim 
(914 puan) tarafından
Oyy Allah'ım korusun sizleri de
tarafından
Amin inşallah canım benim

İlgili bir soru bulunamadı

410,125 soru

12,331,525 cevap

39,222 kullanıcı

Kategoriler

...