0 oy
1,675 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,243 puan) tarafından

image

image

image

Kizlar gece sahur hazirlarken esimin telefonunu karıştırdım  bu mesajlari buldum kendisi tamirxi parca aldığı yerin muhasebecisime yazmis kiza profil resimde buyuk kizimin resmi var kiz soruyo yegenim diyo  gece ortaligi ayaga kaldirdim bunlar ne demek diye isyerinde ***** bi çocuk vae onunla beraner yazdik kizin niyetini anlamaua calistik falan diyo yani mantikli hicbi aciklama yok yeminler ediyo ben bisey yapmadim diue hala napim sizce ben bu yaptigi ilk degil surekli bi bahane buldu affettim mesajlar okunuyordurr umarim kafayi yicem annemlre mi gitsem burnu surtsun sen cok haklisin ama kotu niyetle yapmadim diyo hala off daha ne yapacaktin kiza yürümüşsün diyorumm o yemek patates muhhabbetini de annem diye anlatmis halbuki ben uyarmistimm 

44 Cevaplar

0 oy
(921 puan) tarafından
Bune sacma sapan konuşma yaziklar olsun allah yardimcin olsun baci :(
-Reklam-
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Tekmeyi bas kicina  tövbe yarabbim yaa
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Ayyy sakın inanma daha önce de oldu diyorsun böyle sen tepkini tam göstermedikçe bu ders almaz resmen ortada herşey adamın niyeti belli
0 oy
tarafından
Burnu surtsunmu ? Bacım sen soktasin galiba adam seni annesi kızında yigeni olark gösterip elin karısına yürümüş sarkıntılık etmiş anlayabilmen için yataktadami basman lazm yakalamsaydin sonu o olurdu belki birde bu ilk değil demişsin afedersen nasıl olsa affediyor diye hep yapar atıp tutmak felan değil net söylüyorum su yazismayi ben eşimin telefonunda gorucem 7 aleme rezil eder hem maddi ham manevi tazminat davası açar bunları delil olark kullanır onuda evden ****** ederdim.
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Pislik herif ya çocuğundan da utanmıyo.  Bide yeğenimmiş.  Valla ona öyle bir ceza verki inanma
0 oy
(186 puan) tarafından
lutfen afetme ya bunlarin devami geliyo senin icinde suphe olucak affedince  sevsen bile guven olmadan hergun icinde supheyle cok mutsuz oluyosun gercekten yasadihim icin soyluyorum 
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Öyle adamın ağzını yırtarım ben 
0 oy
tarafından
Valla o kadar sinir oluyorum böyle şeylere esime evlenirken dedim aaa beni aldatıyor diyip babamin evine gidip hayatta ekmeğine yağ surmem hicbirsey olmamis gibi davranıp bi tarafini keserim bakim birdaha erkeğim diye dolanabiliyomu utancından tamire doktorada gidemez
0 oy
(140,594 puan) tarafından
ilk degilmis napcani bilirsin
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Valla yalan atmasın bence mesaj at ben annemlere gidiyorum aklın başına gelince gelip beni alırsın ha yine aynı şeyler yapacaksan hiç gelme benim huzuurmu bozma de çünkü bende eşimde böyle yakaladım gidecem annem gel diyor filan dedim burnunu sürttüm şimdilik akıllı 
0 oy
tarafından
Allah belanı versin ramazanda şaşırmış boşuna tutmasın orucu pislik 
0 oy
tarafından
çok kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın ama bariz belli bahanelere inanma ya evden gitsin ya ailenle git 
0 oy
tarafından
Kız ne kadar ergence konuşmuş konuşması cocuk gibi. Eşinde resmen kıza bekar olduğunu kanitlamaya çalışıyor 
0 oy
(476 puan) tarafından
Şaka gibi ya resmn kadına yüz vermiş hesap vermiş güvenme bacım böylelere bikere yapan bidaha yapar ben olsam hiç affetmem koyarım kapiya
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Yesiller esin dimi cnm valla inanama bildigin yurumus gecenin bir koru sen neden elalemin kizina yaziyorsun ay vallaha ne dim bilemedim yaa bu erkekler neden boyle kac yillik evlisiniz
0 oy
tarafından
Aynı kişiye eşinin telefondan profil de ki kızım bende evliyim yaz engelle 
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Bak bide niye sordun yeğenimi niye sordun yegenimi diye ısrarla soruyor çocuğu olduğunu anladı mı acaba diye üç buçuk atmış yazıklar olsun çocuğundan utanan adamdan hayır mı gelir bir an önce kurtul o adamdan lütfen ilerisi hiç hayırlı görünmüyor
0 oy
(519 puan) tarafından
Canım lütfen kesinlikle inanma seni aldatmış bas baya birde kendi evladını yeğenim diye tanıtıyor 
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Ben alt taraftaki yazıyı okumadan iş yerinden birisi size atmış rahatsız etmiş gibi okudum yazışmaları.  Ta ki aşağıya gelene kadar.. bariz belli birinin birilerine yürüdüğü.
0 oy
(3,102 puan) tarafından
seni soranlara da bacım diyor muhtemelen.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 508 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Zoli (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 473 göst.
0 oy
15 cevap 1,277 göst.
28 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,422 puan) tarafından soruldu