+1 oy
346 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Bebeginiz ne zaman biberon alstrma bardagi  veya su bardagindan dokmeden icebildi 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Biberon ve alıştırma bardağından zaten dokemsi cok zor canim ilk verdiğimden beri icer ama bardaktan dokuyo 10 aylik
tarafından
abla  alistirma bardagi basi silikon emse  yada sıksa  agzindakini yutmadan dokuyor
Benimde 9.5 aylik
Acaba basi sert plastic olmadan mi alsam hngi su üC delikli olanlar
tarafından
Plastik benimki canim wee nin urunu. Hem hesaplı hem güzel biberon emzik hep wee kullandim memnun da kaldim.
tarafından
Foto ekledim yoruma canim
-Reklam-
0 oy
(45,023 puan) tarafından
11 ayda direk bardağa alistirdim başta hep döktü su an 15 aylik dökmeden iciyo
tarafından
Bnm ki dokuyo  bi elini icine sokuyo  yada sallayip dokuyor
0 oy
tarafından

Bundan canim kullanımı cok guzel elinde oynarken bile dokulmuyo

image

Bu canim 

tarafından
Ha iste bu da silicon uclu
tarafından
Ben bundan sikinti yaşamıyorum ama bu üç delikli plastik dediğin daha cok döker gibime geliyo
tarafından
Evet
Bu silikon basliya benzerbiki tane var bende hep dokuo
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Bizimki philips aventin alistirma bardağından iciyo cnm o dokme yapmiyo..bizimki mor olani nette vardr..valla net ne zamandan beri iciyo hatrlamiyorum cnki ilk başlarda pipetten cekmeyi beceremedi sonra birden çözdü isi:)
0 oy
(3,209 puan) tarafından
15 aylık oldu canı isterse içer canı istemezse döker canım. Alıştırma bardağında nuku tek geçerim. O asla akıtmıyor.
0 oy
tarafından
Küçüklükten beri bardak veriyoruz biz şimdi içiyo 16 aylık 
0 oy
(3,074 puan) tarafından

Cnm yorumda resim yollayamadik.oyuzden burdan atiyorum bardagi

image

0 oy
tarafından
Benimki 14 aylık biberon ve alıştırma bardağı verince tersine çevirip yere bastırıyor su fışş diye fırlıyor göl oluyor 
0 oy
(3,818 puan) tarafından

Kız sanırım benim ki 5 aylıktı küçük su biberonu var onla içiyordu 6 aylıktan sonra normal biberonla içiyor bardaktan biz elimizde tutarsak içiyor ben sürekli verdim bardak olsun biberon olsun bu sıralar pipetli meyve sularını içiyor

Hatta sana şunu dim dişi hala çıkmadı buna rağmen biberonu silikon ucunu yırtmış 
0 oy
tarafından
6. Aydan beri bardaktan içiyor emzirdigim icin bastan biberona alistirmadim hic tutmadı suan 1yasinda suyu doldurup bardagi eline veriyorum canim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,820 soru

24,377,198 cevap

348,408 kullanıcı

...