0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (736 puan) tarafından
Kızlar merhaba sezaryen doğum yapalı tam 4 ay oldu ama benim hâlâ sarı akıntım geliyor hatta dün kırmızı kanama oldu az biraz.. neden olur artık 2 aydırda kontrole gitmiyordum. İç dikişlerimde falan bi sorun olabilir mi ya

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adet görmeye başladın mı canım eğer adet görmüyorsan bu tür lekelenmeler normal ben düzenli adet gorene kadar sürekli bu şekilde lekelenmem olur 6-7 ayda da ancak adet görmeye başlarım 
(736 puan) tarafından
Çok sağolun ya inşallah benimde bundan dolayıdır daha adet görmeye başlamadım
tarafından
Adet göremedikçe alıntı oluyor canım süt hormonu adeti engelliyor hormonların dengeye gelince oda geçecektir inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sezeryandan degil dogumdan dolayi o akinti sanirim cunku ben normal dogum yaptim benim de cok yogun sari akintim var. Doktora gittim donaxyl diye bi fitil verdi onu kullaniyorum
(736 puan) tarafından
İçime su serptiniz ya sağolun bende iç dikişlerimde mi bi sorun var acaba diye düşünüyodum.  Doğum yaptığınız doktora mı gittiniz? Bende bi doktora gidip görünmek istiyorum ama doğum yaptığım doktora gitmek istemiyorum başka bi doktora gitsem benim dikişlerimi falan kontrol edermi yoksa benim hastam değilsin diye beni gönderir mi ki
tarafından
Ben dogum yaptigim doktora gittim 40 in cikinca gel dikislerine bakim rahmin toparlanmis mi ona bakim dedi akintiya da fitil verdi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 424 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sence (1,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 360 göst.
8 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (3,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 497 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gülnurknd (140 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,312 soru

24,617,033 cevap

364,396 kullanıcı

...