0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Burda hergun goruyoruz kaynanama gittim sürat yapti eltim geldi görümcem geldi bunlarin altna hep sende yap samimi olma yüz verme gibi yorumlar yapılio ama hiç biri altına virüs var niye gelio denmio ben direk olarak söyledim menü sordum gelecek olan kapı komşum aynı zamanda esmin is arkadaşı + 15 gun is yerinde kalıp eşlerimiz içeri test yapılıp alinio ve dışarı çıkarilmio cezaevi personeli çıkarken yine test yapilip eve gonderlio ben bundan dolayı eminim ayrıca biz ailelerimizden uzak memlektteyiz bu şehirde ondan başka kimsemz yok ve binada da başka komşu yokk gorustgmz yeni taşındık..

Altına hakkımı helal etmiyorum felan yazılmış birinin hakkına giriyorsam zaten Allah çıkarsn biz kapinn önüne inmiyoruz ama bilincszce yorum yaptgnz ben sizin gibi demiycem helal etmiyorum diye mübarek gün birilerinin kalbini kırarak orucumu ziyan edemicem 

Fikir veren herkese teşekkür ediyorum ❤️
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 234 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 392 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (537 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 270 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,068 soru

12,462,270 cevap

46,781 kullanıcı

Kategoriler

...