0 oy
1,406 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

eşimin abisinin yazdıklarına bakın daha sonra eşimi arayıp yengem seni boynuzluyor demiş engelli raporu var ama çalışıyor evlenmek istiyor yani her şeyi düşünebiliyor. Nasıl sinir oldum hesap verdiğim kisiye bakın. olay da benim kullanmadığım 10 senelik Facebook umda arkadaşı ekliymis

image

image

34 Cevaplar

0 oy
(42 puan) tarafından
Nasıl bir aileye düşmüşsün sen ya bu nedir böyle yani kimbilir daha neler yaşanmıştır
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından
Canım sen buna dikkat et bence seni mi araştırmış oturupta demek ki senin profilini takip ediyo sil heryerden boşver
0 oy
(2,528 puan) tarafından
canım ne diyo ben anlamadim zihinsel engelli mi
0 oy
tarafından
Kız valla güldüm ya takma boşver bunlar için motel bozmaya değmezzzzzzzz
0 oy
(140,526 puan) tarafından
tehlikelii tip bunlar
0 oy
tarafından

Bide konuşmayı bilse neler diyecek neler :DSen çok kiciksin hahahaha

0 oy
tarafından
Ay gerçekten çok boş bi muhabbet ya işi gücü yok seni stalklamış
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Kiz nedense bu adamn sende gozu var gibi geldi bana.sen bunu engelle kocanada anlat bak basina bi is getrmesin
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Ben ömrü hayatımda böyle saçmalık görmedim
0 oy
tarafından
Engelle gitsin her yerden bu sana iftira da atar 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Bunun kafada sorun var qaliba kaç yaşında
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Ka yasinda bu. Siz kac yasindasiniz
0 oy
tarafından
Sen çok kıcıksın afsgsgs resmen ufak çocuk gibi konuşmuş yani akli dengesi var ama yaşından küçük olduğu için böyle konuşuyo. Nasıl ki 13 yaşında bi çocuk evlilik falan biliyorsa buda öyle 
tarafından
13 yaşındaki çocuk evlenip çocuk yapıcam demez ya da bana karima yardım etceksin ev işlerinde demez
tarafından
Kız nasıl demiyo bizim bi tanıdık var her haltı biliyo hatta daha küçük artık bu akıllı telefonlar sayesinde bilmedikleri şey yok.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,436,386 soru

23,620,247 cevap

306,768 kullanıcı

...