0 oy
238 göst.
Aile kategorisinde (1,752 puan) tarafından
11 nisanda post açmıştım doğurdıum diye ilk bebeğimi 33 haftalık dekolmandan kaybetdim sezeryanla sonlandırıldı ikiniciye 6 ay sonra gebe kaldım 35 nci haftamda suyum geldi 35+1 de doğurdum çok şükür bebeğim köveze alınmadı şuam evimizde yanımda ama merak ediyorum nenim gibi prametüre anneleri var mı bebekleri nasıl geriden geldiklerini falan okudum bi sıkıntı oluyo mu şimdi bebeğim çok şükür Rabbime çok sağlıklı normal bebekler gibi sadce biraz minik aranızda varsa bana yardımcı olurmusunuz biraz bilgi verirmisiniz 

8 Cevaplar

0 oy
(3,702 puan) tarafından
Benim eltim erken doğum yaptı kordon dolanması ve gelişim geriliği için 36 da yaptı kuveze alınmadı maşallah 3 kilo doğdu şuan hiç bir sorunu yok 
(1,752 puan) tarafından
Benim kızımda 2310 doğdu internwtden bakıyorum hep geriden gelirler falan yazıyo
(3,702 puan) tarafından
Canı içinde olsun sağlıklı olsunda benim komsumda erken doğurdu çocuk  geriden geliyordu yani oturma emekleme gibi şimdi bir yaşını geçti emekliyor yaşıtları gibi
tarafından
benim oğlum 33 haftalık doğdu şuan 21 aylik boyu ve kilosu yaşıtlarından biraz az onun dışında benim arkadaşımın çocuğu vardi 2 hafta büyük oglumdan ondan önce yuruduk yani değişiyor değil erken doğan zamanında doğanalar bile birbiriyle aynı olmuyor ki
(3,702 puan) tarafından
Aynen öyle yeterki sağlıklı olsunlar dünyaya gelen büyüyüp gidiyor ama zor ama kolay...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim 2kizmda prematüre biri 35 haftalik doğdu 3cusu 32 haftalık şimdi 6aylik hatta bugn doktra gittik cok şükür iyi salı günü kalp doktruna randevumuz var 
(1,752 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah bağışlasın
tarafından
Sağol canım prematüre bebek annesi olmak cok guzel
0 oy
(3,552 puan) tarafından
36 haftalık doğdu kızım kuveze de girmedi kilosunu yakaladı zaten su an 14 aylık maşallahı var kuzum 
(1,752 puan) tarafından
Maşallah canım Allah bağışlasın
0 oy
(1,429 puan) tarafından
35+5 te doğum yaptım 2300le minicikti. Yapacak pek bişey yok aslında. Bol bol emzir. Kontrollerine götür 
(1,752 puan) tarafından
Şimdi hastanede ışık tedavisi alıyoruz yüksek çıkmış  sarılık dua edin nolur yarın çıkalım
0 oy
tarafından
Premature bebek annesiyim 3 saatte 1  besledim temizligime dikkat ettim firsat buldukca duş al altini degistim gaz masaji yani normal bebek gibiydi cok kucuktu benim bebegim kuvezde kaldi baya . Cok sukur sadece kucuk oluyolar annem yikiyordu terlik kadardi ☺️☺️ Rabbim kolaylik versin canim Allah bagislasin suan 1 yasinda cok bi fark yok benim bebegim genetik saglik sikintisindan dolayi 2 defa ameliyat oldu zayifladi yemedi kilo almadi ameliyat oldugu aylar o yuzden kilosunu diger bebeklerle kiyaslama yapmiyorum . Cok sukur iyiyiz ama . Saglikli olsun zamanla yasitlarina yetisir canim . Kontrollerine gotur 
(1,752 puan) tarafından
Şuan sarılık yüksekmiş ışık tedavisi alıyoruz yarın çıkıcaz Allah nasip ederse diorum ya prametüre gibi değil noemsl bebek gibi
tarafından
Sarilik cogu bebekte oluyo canim rabbim hayirli sifalar versin
(1,752 puan) tarafından
Amin canım şukur dün çıktık değerleri düşmüş yarın kontrolmüz var
0 oy
tarafından
Yeğenim 34 haftada doğdu 2500 gr di ama o baya küvezde kaldı enfeksiyon tedavisi gördü yaşıtlarına bakarak şuan biraz geriden geliyor ama şükür bir sıkıntısı yok genelde doktorlar bebeği vaktinde doğan bebeklerle kıyaslama yapmayın anne karnında geçirmesi gereken haftayı düşün suanki haftasından diyorlar mesela bebek 6 aylık ama bir ay erken doğdu ya sen 5 aylık bebek ile kiyas et diyorlar geriden gelme olayı o şekilde 
(1,752 puan) tarafından
Çok şükür köveze girmedi 2310 doğdu ama ciğerlerindeki sıvıyı çabuk atmış solunumu iyiydi
0 oy
(759 puan) tarafından
Ben 34+0 dogurdum canım çok şükür şuan 10 aylık evet gelişimleri geriden geliyor çok şükür sağlıklı o yeter bize 6 dış cikarfi ve oturuyor bide yuvarlanıyor emekleme yürüme henüz yok 
(46 puan) tarafından
Benimde erken doğum riskim var suann 32+2 olduk doktor 34'ü bı görelim dedi öyle öyle sıkıntı olmazsa ilerleyecek insaAllah Sizinn kaç kg doğdu ve kuveze grdi mi
(759 puan) tarafından
2kilo 400 gram doğdu canim yok girmedi çok şükür kilosu iyiydi diye almadilar
(46 puan) tarafından
Ay masaAllah çok sevindim
(759 puan) tarafından
Sende hayırlısı ile sağlıkla alırsın inşallah kucağına
(1,752 puan) tarafından
Allah bağışlasın
(759 puan) tarafından
Amin saol kuzum cumlemizinkini
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Bilgim yok canm post üstde kalsın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
10 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Melek annesi 71 (1,752 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
6 Ekim 2021 Aile kategorisinde Mizgin1349 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 326 göst.
0 oy
22 cevap 468 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ilaydarabioz (198 puan) tarafından soruldu

404,212 soru

12,109,341 cevap

36,430 kullanıcı

...