0 oy
266 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,030 puan) tarafından

image

kızlar böyle bi minik paket halinde aldım nasıl yapmam gerekiyor varmı aranızda yapan. Su şeker ile yapılıyor ama ölçü bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende bilmez . Hastanede hazır yaptılar verdiler valla :angel:

(2,030 puan) tarafından
Aaa evet Adana acıbadem de öyle çok güzel ben Ortadoğu hastanesinde yapacam riskli gebelik diye doktorumdan aşırı memnunum ama  herşeyi kendim götürmem gerek
tarafından
Sağlıcakla kavuş inşallah canım ❣
tarafından
Istanbul medipol kosuyolunda yaptim canim.tuzlu bir hastane ama doktorumdan cok memnundum ablam.gibi hemsireler vs cok iyi muamele gördüm  herbirinden hâlâ da o hastanede cocuk doktoruna götürüyorum  oğlumu doğum  doktorumj hâlâ  görürüm  az kahrımi cekmedi 2 gunde bir kapisindaydim  çoğu  devlette malesef insan yerine  konulmuyor oglum dogdu tulum setine kadar  bezine mamasina kadar hastane verdi
(2,030 puan) tarafından
Bende adana da çok pahalı bi özel hastaneye gidiyorum  3. Sezaryenim ama çay büsküvi dışında bisey vermediler ben yanimda götürüyorum herseyimi
tarafından
Ne tuhaf vermeleri.lazim.aslinda
-Reklam-
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Benimki böyle değildi. Koca bir tencereyi doldurup yapmıştı annem
(2,030 puan) tarafından
Evet buda 5 litre için zaten koca bi tencere çıkıyor da şeker ölçüsü bilemedim
(8,028 puan) tarafından
Canım şekerini sonra ayarla istersen damak zevkine göre
(2,030 puan) tarafından
Öyle yapacam artık çünkü hiç bulamadim tarif. Hani koyulaşsin şerbet kıvamı alsın diye bi tarifi bulamadim
0 oy
(223 puan) tarafından
Canim biz seker alıyoruz lohusa sekeri koca bi tencereye sekeri atıyoruz çubuk tarçın karanfil atarız bide 5 litreye 2 1 bucuk 2 kilo seker atarlar iyice seker ereyene kadar kaynatıriz soğuyunca şişelere dökeriz 
(2,030 puan) tarafından
Buda işte çubuk tarçın karabiber bir sürü baharat karışımı aynen 1 2 kilo şeker ile kaynatacam inşallah olur pazartesi doğumum var
(223 puan) tarafından
Hayirlisiyla gelsin bebis
(2,030 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Ben hazır konsantre almıştım zor böyle ya
(2,030 puan) tarafından
Bulamadim valla ben kendim yapayım dedim denicem pazar günü pazartesi de doğumum var beceririm inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 154 göst.
8 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde PrensimGeliyor (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 525 göst.
1 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Askercocugum (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 131 göst.
0 oy
15 cevap 321 göst.
14 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,094 soru

12,174,905 cevap

36,648 kullanıcı

...