0 oy
160 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar benim 9 aylık oğlum var tabi uslu çocuk yok ama evde tek olduğundan mı ne aşırı huysuz bütün gün sürekli kucakta duruyo yerde asla oturmaz emeklemiyorda yürümüyorda hep kucak istiyor. Şimdi ben oruç tutuyorum en başından beri ama benim ilk günden beri geçmeyen bı baş ağrım oluyor oruçluyken açız sususuz halsiz oluyorsun falan oğlumla ilgilenemiyorum sadece ihtiyaçlarını gideriyorum baş ağrısından bu gün 9 aydır ilk defa sesimi yükselttim dudağını buzdu o ağladı sonra bende ağladım. Yani ben tek başınayim birde kimse yok yapamıyorum. Aralıklı falan mı tutsam acaba hiç de bırakmak istemiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(2,494 puan) tarafından
Baş ağrısı alıştıkça geçiyor. Bence bırakma ibadetini. Ben de normal zamandaki gibi ilgilenemiyorum ama yapacak bir şey yok senede bir ay sonuçta
tarafından
İşte kıyamıyorum orucumu da ama çocuga 9 aydır ilk defa sesimi yükselttim
(2,494 puan) tarafından
Ses illa yükseliyor sabır taşı değiliz sonuçta bence bırakma
tarafından
Doğru söylüyorsun canım şurada 1 ay zaten
-Reklam-
0 oy
(4,577 puan) tarafından
Canım baş ağrısı miden boş kalıyor ve vucuddaki toksinleri attığın için oluyor bir iki gün daha sabret iftarda veya sahurda sade maden suyu iç suyu bol iç bir iki güne geçer inşaallah inan sonra tutması saha zor geliyor insana
tarafından
Doğru söylüyorsun canım zaten 1 ay idare edicez
0 oy
tarafından
Valla benimde öyle zorlanıyorum ama benimki emekliyor ona rağmen kucak ve devamlı dışarı çıkmak istiyor inan bugün bende kızdım ağladı gözüme baka baka nasıl içimden aldı ama bazen bizlerde son noktaya geliyoruz onu sen bilirsin canım kazaya bırakmak veya tutmak
tarafından
İlk defa kızdım dudağını büktü ağladı ya için gitti bir de bir bakışı vardı
0 oy
tarafından
Orucun ilk bir haftası olan baş ağrısı vücudun toksinlerden kurtuldugunun belirtisiymiş canım nane yağı al baş ağrın tutunca sakaklarina ve boynuna sür normalde vurmada sürülüyor ama orucu sakatlamasın sen burnuna sürme ağrıya çok çok iyi geliyor 
tarafından
Sağol canım işte halsizlik bebek açlık susuzluk derken insan bazen istemediği şeyler yapıyor ilk defa sesimi yükselttim dudağını büktü ağladı birde bir bakışı vardı çok üzüldüm
tarafından
Kıyamam bide iclilerki "))
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Oğlum yaşına yeni girdi oda öyle hep kucakta bende tutuyorum Rabbim yardımcımız olsun bide emerken içim çekiliyor sanki halsizlik yorgunluk cabası 
tarafından
Rabbim hepimize güç kuvvet versin yardımcımız olsun insAllah canım
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Bunlar herkeste oluyor çocuk olmayan emzirmeyende bile oluyor suyu bol iç iftarda sahurda benimkide bir yaşında tutuyorum şükür son saatlerde bir bitkinlik oluyor ama hareket halinde olursam unutuyorum toparliyorum birseylerle uğraşıyor olmak daha iyi oluyor
tarafından
Sağol canım insAllah devamini getirebiliriz

İlgili bir soru bulunamadı

405,996 soru

12,169,643 cevap

36,635 kullanıcı

...