0 oy
271 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (116 puan) tarafından
Kızlar 10 buçuk aylık oğlum var . 5 haftalık hamileyim . Herkes emzirmeyi bırak diyor ama ben emzirmek istyrm beslenmeme çok çok dikkat etmek gerek biliyorum var mı benim durumumda olanlar emzirmeye devam ettiniz mi ? 

12 Cevaplar

0 oy
(144,822 puan) tarafından
valla burda ceren var doguma kadar emzirdi yaa
bak seninkini bilmiyom yaa
tarafından
Haydee nasıl olurrr buuuuu
tanisalimmi ;))
tarafından
Benden başka Ceren yoksa burada benim gibi aşağıya yazdım :)
Ahaa ceren geldi
-Reklam-
0 oy
(4,759 puan) tarafından
Bende emziriyor dum o zaman kızım 1 buçuk yaşındaydı öğrenir öğrenmez kestim 
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Canım bende kızım 10 aylıkken hamile olduğumu öğrendim 14 15 aylık arası memeden kestim doktorum emzirebilirsin felan dedi ama kan değerlerim felan düşüktü ne kadar dikkat edip ilaç felan kullansam da birde ilerde yeni doğan emerken oda emmek ister felan diye bıraktım doktorun izin verirse emzir biraz daha derim anne karnında ki bebeğin durumuna göre doktor izin veriyo dikkat etmen lazım 
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Doktora git canim vitamin felan verir emzirmeye devam edebilirsin.  Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah. :)
0 oy
tarafından
Ben kızım 2 yaşındayken 6 haftalık hamile olduğunu öğrendim kızım kusmaya başladı sütüm rahatsız etmiş Kızım hasta olmuş 7 haftalık da düşük yaptım
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Canım bende hamile olduğumu öğrendim şuan benim oğlumda aynı o kadarlık doktotlar bebek kendi bırakana kadar eme bilir dediler . Kadın doğuma çıktım kontrole kendi doktorum da dedi ki şuan kese gözükmüyor bende dış gebelik falan diye şüphe var neyse doktorum dedi ki karnın da ki 5 aylık olana kadar EMZİRE bilirsin dedi zaten sütün tadı değişiyormuş korkma ben çok iyi anlıyorum seni eski postlarımı bakarsan görürsün ne kadar büyük şok yaşadım şok kötüydüm ama oğlumu emzire bileceğim için içim rahatlamıştı korkma sende.

(1,615 puan) tarafından
NOT : Bu arada eğer ki sağlıklı bir gebelik geçiriyorsan sıkıntı yaratmaz 5 aya kadar yada sütün tadı değişene kadar doktorumla konuş.
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Benimde bebeğim 8 buçuk aylık 5 haftalık hamileyim emziriyorum kesmeyi düşünmüyorum 
0 oy
tarafından
13 haftaligim hala emziriyorum. Emzir bebeğin büyüsün biraz.sonra kes.
0 oy
(337 puan) tarafından
Oğlum 13aylikti hamile olduğumu öğrendim 6.5ay emzirdim daha yeni kendi birakti
0 oy
tarafından
Senin ki yine büyükmüş benim bebeğim çok daha küçüktü hamile kaldığımda herkes kes zehirler vs dedi ben kimseyi dinlemedim emzirmeye devam ettim.. Doktorda bir sıkıntı görmedi.. İçerideki de dışarıda kide çok şükür sağlıklı doğumuma 5 10 gün var ben daha yeni kestim 37 haftalık hamileyim bebeğim 3.400 gram çok çok sağlıklı Allah a şükür.. Sana diyeceğim şu ki eğer ki bir sağlık sorunun yoksa her iki bebeğininde gelişimi gayet güzel ilerliyor sa emzirmeyi bırakma.. Gebeliğin çok çok başındasın dahaa sen doğurana kadar bebeğin büyük olur ozaman doğumdan 1 2 hafta önce kesersin. 
0 oy
(13 puan) tarafından
Ben doktor kontrolünde devam ettim elhamdülillah sıkıntısız bir gebelik geçirdi m, doğumdan  5-6 ay sonra kızım kendisi bıraktı. Beslenmene-su içmene dikkat ettiğin sürece onlar emdikçe sütün de fazlalaşıyor ama elbette yoruyor.

Artısı kızım kardeşini kıskanmadı çok kolay kabullendi, doğum sonrası meme ucu çatlağı olmadı(emzirmeye ara vermeyince :) ) 
0 oy
tarafından
Çok var canım hem gebe olup hem emziren öncelikle doktoruna danış eğer bebekte sıkıntı yoksa ve kucağında ki de sütten etkilemezse belli bir aya kadar emzirmeye devam edebilirsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
22 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tinkirbelll (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
0 oy
4 cevap 93 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Birisidiye (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 334 göst.
3 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilekk (1,136 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,322 soru

23,663,558 cevap

309,105 kullanıcı

...