0 oy
639 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (256 puan) tarafından
Bende temaslym çöp birikirse nasil atcam 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Camdan at :D virüs bulaşmasın çöp 2 poşet yap yolun kenarına at yapacak bişey yok 
(8,061 puan) tarafından
Yapacak birşey yok mu. Mesela gece atabilir dışarıda kimse yokken eldiven vs takarak
tarafından
Oha çok zekisiniz benim ki bi olasılık tı ben korona değilim ama camdan çöp kutusuna atıp tutturmaya çalışıyorm :D sanırsam benim sıkıntılarım var
tarafından
O değil de ben ciddi bir şekilde yazmamışım e belli hani çöpünü atma gir içeri demez kimse neden kadının annesine hakaret etmişim gibi muamele
tarafından
Senin yoruma gülerken telefonu ağzıma düşürdüm bazısı diyor ya fikre bak lan atacak çöpü her halukarda yiyecek hali yok
tarafından
:D sağlam daha gülerim sjsjsj
-Reklam-
+1 oy
(1,850 puan) tarafından
Gece yarısından sonra çık at okadardan bişey olmaz tak maskeni çık 
(256 puan) tarafından
Öyle yaparm artik
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Aaaa kapıcı yokmu
(256 puan) tarafından
Yoo canm
0 oy
tarafından
Kapıcı yok mu , çöpleri o atsin
(256 puan) tarafından
Yok canim
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Canım yokmu bı komşu falan yakın olan kapıya koysan eldiven ile alıp atsa rica etsen veya akşam çık kalabalık gittiği zaman
(256 puan) tarafından
Cnm kapici yok komşuyada at diyemem yazik bulaşir onlarada
(3,101 puan) tarafından
Eldiven ile alıp hemen ellerini yıkayıp dezenfekte etse kendini bişey olmaz kuzum bence zor durumda kalmazsın enazindan veya dediğim gibi akşam kalabalik gidince sokaktan bı koşu at gel
(256 puan) tarafından
Kalabalk gidince atarm
(3,101 puan) tarafından
En iyisi yani canım
0 oy
tarafından
Kapıcı yokmu 

Yada komşudan rica et iki poşet degilmi sanki 
(256 puan) tarafından
Kapicimiz yok komşuda atmaz ya bulaşirsa benm yuzumden uzulurum
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Balkonum çöp doldu canım atamadım atsaydım da binadakiler laf ederdi 
(256 puan) tarafından
Sabah erkenden atarm belki
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Komşun falan yokmu canım eldivenle tutup atsınlar sen kapıya koy. Ben arkadaşımın çöplerini öyle attım o sepetle saldı balkondan ben eldivenle alıp attım 
tarafından
Kız senin gibi arkadaş komşu kaldı mı ki şimdi millet yolda görse selam vermiyor kaldı ki çöp atacak
(256 puan) tarafından
Canm kimseye diyemem tanişim yok
(25,194 puan) tarafından
Meltem canım insanlık böyle günler için olmalı iyi günde her zaman herkesin yanında önemli olan zor ve kötü gününde yanında olmak çok şükür ki çevremdekiler de böyle.
Canım sende belediyeyi ara ordan bilgi iste birikti çöpüm de. Yada binayı temizliğe gelen yok mu rica et
0 oy
(100 puan) tarafından
Ben gece yarısı herkes uyuyunca atıp geliyordum eldiven ile
(256 puan) tarafından
Bendd oyle yaparm
0 oy
tarafından
Valla bacım bizimkide birikti bizde karantinadayiz aksine  de eşim apartman görevlisi Allahtan terasım var büyük çöp poşetine doldurduk inşallah pazartesi atacağız :)
(256 puan) tarafından
Yaa benm bezler falan cok birikti
0 oy
tarafından
Komşuya söyle diyenler olmuşta Allah korusun başıma gelse hiç bir komşuma attırmam. Ne olur ne olmaz onlara bulaşır falan veballerini almak istemem.  Yada başka yerden virüs kapsalar bile bizden bilirler. 
(256 puan) tarafından
Evet baskasina sebep olmak istemem
0 oy
(879 puan) tarafından
Gece saatlerinde asansörü kullanmadan eldiven ve maskeyle cık at hemen dön Eve. 
(256 puan) tarafından
Zaten en alt kattayiz
(879 puan) tarafından
O halde gece 12 gibi Maskeyle eldivenle cık Kapıya vs dokunacan sonucta. Kimse bisey demez gormezler bile
(256 puan) tarafından
Ben islak mendille silerim dokundgm yerleri
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Gecenin bı yarısı in at hemen hızlıca gel 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 251 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 392 göst.
9 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Naremmm (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 648 göst.
+1 oy
13 cevap 606 göst.
27 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Arya 56 (1,054 puan) tarafından soruldu

413,066 soru

12,436,178 cevap

45,814 kullanıcı

Kategoriler

...