0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (17,723 puan) tarafından

Dün sabah böyle karar almıştım sözde. Neyse kızımın bezini çıkardım alıştırma kilodu giydirdim. Yarim saat arayla 4 kere tuvalete götürdüm kıyameti kopardı ağladı oğlumu da korkuttu ağlayınca. Neyse bugün bir daha deniyim dedim sabah kızım hadi kalk çiş yapalım dedim. Abooo çişi duydu hemen babasının yanına fırladı battaniyenin altına saklandı sözde :D neyse aldım içeri geçtik eşim yatak odasındaydi uyuyordu kapısını kapattım bir daha gitmesin diye. Yine dedim gidelim diye bu sefer gitti kapıda ağladı aç aç diye  oğlanı uyandıracak diye zorlamadım. Hemen pes ettirdi beni :D

Bu arada teyzem bana bu linki attı eğitim ile ilgili bunu okuyunca biraz daha beklemem gerektiğini düşündüm. Belki size de faydası olur 

https://www.instagram.com/p/CNqJ6SurRx2/?igshid=13ybrvvecqdj5

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Ayına göre bakma canım kızın sinyallerine bak..o sana hazır olduğunu hissettirir..ben 3 yaşına kadar bekledim.3 yaşında girdi..bir gün.bezi değiştirirken anne çiş dedi bezi önüne tutturdu oğlum beze yaptı..dedim demkki böyle aliscak..ertesi gün bezi.cikarttim.yarim saat bir bez tutum.ertesi.gun kendisi söylemeye başladı..bir hafta sonra tuvalete götürdüm.
(17,723 puan) tarafından
Evet sanırım biraz daha beklemem gerek. Yavaş yavaş tuvalete götürecem en azından tuvalet korkusunu gidersin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Biraz daha bekle , biraz zaman geçtikten sonra tekrar denersin

(17,723 puan) tarafından
Ya 26 aylik oldu artık zamanı diye düşündüm. Ama en azında ramazanın bitmesini beklicem artık ne yapim
tarafından
Bizim bir komşu vardı oğluna tuvalet egitimi verirken ikisi birlikte tuvalette girerdi , annesi ne yapsa çocukda yapıyordu , öyle alıştırdi oğlunu :)
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Kaç yaşında çocugun cnm bnmki tam 2 yi bitirdi bnmkide aynı öyle yapıyor
(17,723 puan) tarafından
26 aylik canım
0 oy
(11,236 puan) tarafından
Benim kızım da çiş duyduğu anda basıyor çığlığı nasıl alışacak bilmem 
(17,723 puan) tarafından
Seninki kaç aylik. Benimki 26 aylik
(11,236 puan) tarafından
24 aylık cnm