0 oy
248 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar siz olsaydınız hangisini seçerdiniz? 

8 Cevaplar

+1 oy
(25,196 puan) tarafından
Bebeğimi riske atmama tabiki sezeryan seçerim illede normal diye direnmek bazen çok anlamsız 
tarafından
Yok hayır direnmiyorum devletteki doktor 40-41 e kadar bekle belki bir anda gelir dedi özeldeki doktorum covid olmasaydım bugün suni sancı verecekti suniylede inmezse sezeryan yapacaktı yüksek ihtimalle kafam o kadar karıştı ki
(25,196 puan) tarafından
Yok direten var ondan dedm cnm yeterki sağlıkla doğsunda
-Reklam-
0 oy
tarafından
O haftalarda normal doğum şekline dönerse ne olcak
tarafından
Şuanda normal doğum pozisyonunda ama kanala inmedi henüz özel farklı düşüncede devlet farklı kafam allak, bullak
0 oy
(7,046 puan) tarafından
Bebeğimin durumuna bağlı olurdu sanırım riskli bi durum olursa sezeryan isterdim 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Son haftalarda olunca zaten önce normal doğum deneniyo sanrim snra sezeryanla alınıyor. Çünkü covidliyken sezeryan daha tehlikeli oluyoms anne için. 
(2,075 puan) tarafından
Buna sen degil doktor karar verir. Covid şüphen varsa git tabikide
tarafından
Ne şüphesi direk pozitif çıktım :(
(1,300 puan) tarafından
Kuzenim covid oldu aniden suyu geldi 5 sata şancı çekti açılmada vardı ama sezaryen alındı devlet normal yaptırmadı çünkü nirmal doğumda sürekli alttan muayene vs olacak herkes temas edecek diye kabul etmemiş doktorlar
tarafından
Ama sezeryanda açık ameliyat resmen o daha tehlikeli değil mi hem ben kabul etmiycem öyle bir durum olursa sonuçta açılmam suyum gelirse normal doğurmak isterim zaten sezeryan diyince bile kalp ritmim hızlanıyor peki devlette yaptılar memnun kaldımı?? Bebeği yanına verdilermi?
(1,300 puan) tarafından
Senin kabul etmenle alakalı  değil ki özelde devlette kabul etmedi kız mecburen sezaryen oldu açılmsi olduğu halde sezaryen girdi düşün yani
0 oy
(29,564 puan) tarafından

Çocuğumun sağlığı için sezeryan isterdim 

0 oy
tarafından
Bebeğim için hangisi doğru ise onu seçerdim 40 41 haftada dışkısını yeme ihtimali var o yüzden riskli biraz 
0 oy
tarafından
Kardeş çok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun koronayken de doğum yaptırıyor doktorlar değil mi hepiniz için çok zor ya sezeryan kolay hemen yaptırırlar ama normal için sana da güç gerekebilir sen halsizsindir nasıl olur bilmem. Bebiş doğduğunda koronali mi sayılıyor canım nasıl oluyor 
tarafından
Sağol canım sezeryandan korkuyorum ben sonuçta ameliyat normal daha kolay geliyor bana bilmiyorum ki bebek covid sayılıyor mu nasıl oluyor yanıma veriyorlar mı rabbim bu illeti düşmanıma vermesin çok zor insan kendisinden önce çocuklarını düşünüyor 7 yaşında oğlum var karnımdaki oğlum ne zaman doğacak kafam allak bullak
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bebegin durumuna bagli cnm.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 998 göst.
31 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hatice000 (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
24 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde leylelgy (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 293 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,011 soru

12,460,798 cevap

46,702 kullanıcı

Kategoriler

...