0 oy
306 göst.
Aile kategorisinde (256 puan) tarafından
Biz koronayiz bugun banada test yaptlar sonuc ckmadi hala ama esim pozitif saglikclar geldi ama binayi dezenfektan etmediler 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Etmiyorlar ki zaten canım yönetici varsa bi söyleyin bizde söyledik ama bisey yapmadılar 
-Reklam-
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Öyle bir hizmeti yok devletin. 
(1,629 puan) tarafından
Hangi belediye o
0 oy
(5,041 puan) tarafından
Öyle bir hizmet yok kuzum kendin bulup çağırıyorsun annemlerde korona olmuştu abimin arkadaşı gelip yaptı ev iş yeri vs gidiyormuş normalde 250 TL ye gidiyormuş evlere yanlış hatırlamıyorsam annemlerden 80 aldı yarında bizim bitecek karantina pazartesi bize gelecek apartmanı yaptırmayacağım çünkü hiç dışarı çıkmadım evimi yaptıracağım
tarafından
Beyza ablan nasıl oldu canım
(5,041 puan) tarafından
Aynı kuzum yoğun bakımda hâlâ bu gün doktor anneme biraz iyiye gidiyor demiş işte inşALLAH böyle devam eder diloşum benim karantinam yarın gece bitecek pazartesi ben gidip göreceğim hem çok özledim ablamı 10 gün oldu ayrılalı kalk gel diyeceğim artık kameradan da olsada diloşum eymende özledi çatlak teyzesini bir bağırarak sevmesi var eymeni görsen yok böyle teyze yeğen aşkı çok özledim be diloşum ablamı hep duâ ediyorum Allahım babamı aldın ama ablamı şuan alma diyorum benim dâhâ ona ihtiyacım var diyorum babasız kaldım ablasız kalmak istemiyorum diyorum benim ömrümden al onun ömrüne ver diyorum
tarafından
Kuzum öyle kendini üzme iyileşir ablan Allahın izniyle insanlar ne hastalıklar atlatiyor kavuşursuz ben dün gördüm dua etim daha gencecik mis sadece astım hastası oldu için biraz zor geçiyor siz moralinizi düşürmeyin hepsi güzel olacak atlatirsiniz bu günleri hep dua edecem canım benim
(5,041 puan) tarafından
Allah razı olsun diloşum inşALLAH öyle olur iyi olsun da diloşum 3 4 ay uzakta kalsak olur yeter ki o hastane kapısından ablamı sağ salim alıp gelelim o kadar zor ki rabbim kimseyi sevdiği ile sınamasın insanlar bu virüsü hiç ciddiye almıyor sevdiklerine bir şey olunca anlıyorlar o zaman da iş işten geçmiş oluyor iş işten geçmeden herkes dikkat etmeli
tarafından
Amin canım benim siz üzmeyin kendinizi hepsi güzel olacak bak gör inşallah iylesir dualarim seninle
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Etmiyorlarki canm İlk senden duydum
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun benim eşimde pozitif çıktı sonra ben çıktım bu illet çok fena ne zaman yaptırdın testi 
0 oy
tarafından
öyle birşey yok sadece size ilaç vb ürünler veriyorlar 
0 oy
tarafından
Bizim yönetici yapıyor canm site de pozitif çıktımı apartmanları dezenfektan ediyorlar 
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Yönetici yapıyor bizim eğer varsa ona bildirin 
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Günde kaç tane post açıyorsun kız sen hızına yetişemiyorum :-) 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 39 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde smlbtrlp (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 436 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde Elifin annesiiiii (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
24 Nisan 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 316 göst.
16 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZeynepMuaz (419 puan) tarafından soruldu

402,036 soru

12,035,558 cevap

36,262 kullanıcı

...