0 oy
376 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,263 puan) tarafından
Kzkardesim bir sure bizde kalacak. Esime dedim ki az once cumartesi gunleri haftalık temizligi yapariz sen de oğlumu disari çıkartırsın o esnada. 2 kisisiniz niye hafta ici yapmıyorsunuz sen tekken daha cok temizlik yapiyordun diyor. Sacmalama eskiden 3 gunde 4 gunde supurebiliyordum simdi her gun supuruyorum. Cumartesi haftalik temizlik yapacaz cunku birimiz cocuk bakip birimiz temizlik yapmaktan daha kisa surecek sen cocuklayken hemen iş yapariz(kardesim üniversite sinavina hazirlaniyor ben de kpssye zaman bizim icin onemli yani. Hem de cocuk yazık dışarı çıkmış olur. Her gun bile çıkartman lazim normalde ki cocuk sana da alışsın dedim. (Oglum kardesimde de bende de olsa esim alinca agliyor.) Sana mi soracam sen kimsin bana çocuğuma nasil davranmami soylersin dedi. Ben de annesiyim dedim karışamazsın dedi ne halin varsa gör ağlasın hep sende cocuk dedim. Ilgilenmeyeyim bakmayayim ama cocuk bende aglamasin beni sevsin diyor ya çıldıracam.

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Yazıyı okuyunca müstehak kelimesi nerede geçerli oldu anlamadım anlamını biliyor musun? 
(1,159 puan) tarafından
Çocuk eşine gidince ağlıyormuş ya. O da eşi için diyor çocukla ilgilenmiyo diye sana gelince ağlıyor sana mustehak diyor işte :)
(2,263 puan) tarafından
Aynen zisan :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
çocuk gerçekten kendisini kimin sevdiğini bilir ve masumdur anne baba kavramı zamanla oturur bilrisiin annedir babadır ama sevgi ilgi hep vardır bunu da almayan çocuk ağlar istemez tabiki 
(2,263 puan) tarafından
Aynen canim adam gibi ilgilenmiyor ki gitsin oğlum
0 oy
(52,351 puan) tarafından
kiz esine ne müstahak oldu bende anlamadim ☺️☺️ hepsi ayni güler ederken seviyorlar iki mikirdandi mi bakmaya geldimi bahane üretiyorlar
(2,263 puan) tarafından
Canim sevmesi bile 24 saatte sadece 20 dakika. Bebisim babasına gitmiyor ya o mustehak babasina  :)
0 oy
(457 puan) tarafından
Çocuk ona gitmek istemiyor diye ona müstehak sanırım :))
(2,263 puan) tarafından
Evet canım:)

İlgili bir soru bulunamadı

414,011 soru

12,460,903 cevap

46,703 kullanıcı

Kategoriler

...