0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (1,301 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 23 günlük gece uyurken çorapsız mi uyutayim sizce

17 Cevaplar

+6 oy
(13,530 puan) tarafından
Hayır canım mutlaka çorap giydir ayakları her zaman sıcak dursun yoksa gaz sancısı çeker
(1,301 puan) tarafından
Tamam kuzum Teşekkürleer
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çorapla uyutmak sağlıksız canım hem gözleri için hemde kan dolasımını  yavaslatıyor 
(1,301 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
tarafından
Ayaklı pijamalardn giydirebilirsin ama çorap kan dolaşımını etkileyebilir ben kendim bile rahat edemiiyorum küçğcük bebek istese çıkarmaz kaşınsa kaşıyamaz yazık :)
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Corapsiz uyut ya da ayakli alt giydir corap kan dolasimini yavaslatir
0 oy
(826 puan) tarafından
1 yaşında oölum şu ana kadar hiç çıplak ayakla uyutmadım sıcaklarda bile çorao vardl ayağında ama boğazına dikkat ederdum sıkmasın çünkü kan dolaşımını yavaşıtır ama çoğu zaman patikli alt giydirdim halada öyıe en rahatı o vAlla sıkmıyoda
tarafından
Kiz bebe alışsın  sogugada naptin cikar hava alsin ayaklari ben sekiz aylik kizima giydirmiyorum valla soguguda bilsin yoksa hep hasta olur dediler
(826 puan) tarafından
Bizimki üstünü örtmüyoki o yüzden çıplak yatırtmam vAlla üşüyo ayaklarl biz gibu oluyi sonra. Ama bu yaz çıplak ayak gezdiririm geçen yaz 4 aylıktı o yüzden çıkarmamıştlm hep gazı oluyo yoksa
tarafından
Bizimkide örtmez  masallah ama ayakları  sicacik bide benim dogalgaz canım  üşümeye  firsati kalmiyor ama oyle alisir  ya ben giydirmem
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Daha çok küçük çorabını cıkartma üşür gazı olur
0 oy
tarafından
Evin sıcaksa kesinlikle çorapsız yatır uzmanlar bile diyo kan dolaşımı daha rahat oluyormuş
0 oy
(5,918 puan) tarafından
Vala ben kızımı hep çorapla yatrdm taa 7 aylık olana kadr daha yenı çorabsz ytryom
0 oy
tarafından
Yok kız çıkarma daha çok küçük 
0 oy
tarafından
Çorapla uyumak iyi değil ama  hepimiz için geçerli ama senin bebegin henuz cok küçük ve  ayrıca sancılanirsa onun icin daha zor  senin içinde 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Daha çok minnakmış çorapla yatır bence
0 oy
tarafından
Ben kışti iki kat patikli alt giydiriyordum hic corap giydirmedim. Simdide tek patikli alt giydiriyom
0 oy
tarafından
Ben hep çorapsız uyutuyodum cnm hiç çorap giymezdii şuan giydrym hastalanır dye korkuyorum
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Doğdugundan beri çorapsız uyuttum en sağlıklısı
0 oy
(17,044 puan) tarafından
Çorapla yatılmaz ki canım. Kaç dolaşımını yavaşlatır. Patikli pijamalardan giydir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 214 göst.
8 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 161 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,702 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 184 göst.
25 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Birprensannesiiii (1,154 puan) tarafından soruldu

406,930 soru

12,211,271 cevap

36,787 kullanıcı

...