0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (3,754 puan) tarafından
Sardıysanoz ne ile sardınız faydası oldu mu

Ben satmadım keşke saraydım :) :) fikir verin bir daha hamile kalınca ozaman yapaym hahah 

12 Cevaplar

0 oy
(1,242 puan) tarafından
Önce zıbın gibi korse kullandım sezeryan dikişi oldugu için ve 3 ay sonra kullandm 4 ay oluncada yazma bağladım 
(3,754 puan) tarafından
Faydası oldu mu
(1,242 puan) tarafından
Hem bağlayıp hemde diyet ve bol su içerseniz kesinlikle faydası var ama vücuttan vücuda değiştiğini düşünüyorum benim hiç göbeğim yoktu mesela ama denenir Bence
(3,754 puan) tarafından
Ramazandan sonra korse ile yaşayacam
-Reklam-
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Saldım çayıra mevlam kayira:D
(3,754 puan) tarafından
Hajjaja bnm gibi
0 oy
(29,579 puan) tarafından

Korse kullandım evet oldu

(3,754 puan) tarafından
İyi yapmışsn cnm bnde bidaha ya kullanırm :)
0 oy
(891 puan) tarafından
Sardm korsede kullandm ama bi faydasi olmadi
(3,754 puan) tarafından
Aa niye ki
(891 puan) tarafından
Çevremdekiler bana cok sıkı baglaman gerek ddiler pek ciddiye almadm ondanda olabilir.
0 oy
tarafından
10 kere korse taktim cırt cirtli keske uzun sure taksaydim
(3,754 puan) tarafından
Çırt çırtlı korse nasıl kız
tarafından
Medikalcilerde var sezeryan vrya ameliyat korsesi diye geciyir bildugin cırtcırtı var istedigin yerden yapıştırıyorsun.
0 oy
tarafından
Doğum yaptım dikiş yerim ağrıyor göbeğimi sarmadım hayla
(3,754 puan) tarafından
Bnde sarmamıştm dikişim çoktu diye ama pişman oldum ileride bidaha doğursam sarcam
tarafından
Sarktı zateb göbeğim sarkarsa saksin bebek getirdim sonuçta genc kız fizigi olamaz ki dikiş patlar yada sıkıntı olur diye bir şey yapamıyorum
0 oy
tarafından
Sardım kuzum iyikide sardım 3 tane doğum yaptım hiç sarkma göbek kalmadı daha hastanede başladık korseye kırkım boyunca korse taktım sonra çarşafla sardım sımsıkı ki. Korsem owli bel korse di 
0 oy
tarafından
Ben sarmamıştım canım ilk hamileliğimdi birşey bilmiyordum. Ama şanslıymışım ki buna rağmen göbek falan kalmadı. Ama şimdi doğumdan sonra sarmayı düşünüyorum.
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Korse kullanmak mantıklı bence
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Hiç sarmadım göbeğim falan yok :D 
0 oy
tarafından
Korse giydim ben canım normalde de devamlı korse kullanan biriyim zaten alışkanlık diyelim ")) atlet köşelerim vardı hep doğumdan sorna da onları giydim 
0 oy
tarafından
Korse taktım canm

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 445 göst.
21 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozlemmmi (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
12 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde FurkanAnnesi (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
29 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde FurkanAnnesi (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 711 göst.

Kategoriler

1,436,366 soru

23,619,992 cevap

306,756 kullanıcı

...