0 oy
2,399 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bebeğim sırt üstü yatmıyor. Hep sağ sol yatıyor. Kafasının arkası da çıkıntılı hafif sivri yani. Yenidoğana göre normal. Arada sırtüstü yatırıyorum ama pek hoşlanmıyor mızmızlanıyor dönüyor. Sürekli sağ sol değişik yatırsam kafasının arkası sivri kalır mı yoksa oturur mu zamanla? çocukları sırtüstü yatmayan anneler bebeğinizin kafası nasıl? çocuklarindan tecrübe edinen anneler cevaplayabilir mi

1 aylık

image

Bebeğimin kafasının arkası böyle şuan. Resim internetten alintidir

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim kizimin kafasi cok sivriydiii dedim biylemi kalicak. Suan duzeldi ams birde bir sureden sonra kendisi donuyoe saga sola oyuzden mudahele edemiyordum   bak kiziminki aynisitdi stiyim sana 
tarafından
Bekliyorum canım fotoğrafı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canımın içi ben isteyerek oğlumu hiç sırt üstü yatırmadim o dönse bile  hep sağ sol yatırdım bir emerken sırt üstü yatiyordu o da en fazla 10 dakika basının arkası düz olsun istemedim şu an baş şekli o kadar güzel ki 
tarafından
Posttaki fotoğrafa baksana canım kafasının arkası öyle miydi
0 oy
tarafından

image

bak nerdeyse soldaki gibiydi tam degil ama sonradan duzeldi kendiliginden ama sen yinede bir sag bir sol yatir 
tarafından
Benimkinin arkası sivri canım düz değil ki
(2,247 puan) tarafından
Ne zamana kadar bi sag bi sol yatırmalıyız benimki 42 günlük kafasını hep düz çeviriyor
0 oy
(707 puan) tarafından

Benim 2 çocuğumunda kafası sivri doktora bunu sorduğumda orta asyadaki Türklerin kafasının böyle olduğunu söyledi.Genlerden geliyor :)

Ben 2 çocuğumda da kusmasin diye yan yatırdım.Hele kızim hiç düz yatmayı sevmez hep yan yatar.Ben çok sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum.Umarim ilerde iyi insanlarla karşılaşırlarda kimse dalga geçmez kafatasiyla.Cunku zira kafatası değil içindeki beyni kullanabilmektir önemli olan.

tarafından
Postumdaki fotoğrafa baksana canım. Bebeğimin kafası öyle. Seninkiler de mi öyle
0 oy
(260 puan) tarafından
Ya yeni doğan bebek sürekli sağ sol yatırılır bizde mesela şimdi uyudu sola uyandı tekrar uyudu sağa sürekli aynı yönde yatarsa sıkıntı şekilsiz olur gerçi oda yine iyi bir yöne doğru uzar bir kadın görmüştüm sürekli tek tarafa yatırmış garibim bebek diğer tarafa uzamış kafa yazık tabi el kadar bebe ne olacak bir mizmizlanir iki ağlar alışır o bir gün ağlar sen hergun sağ sol yatır sürekli sırt üstü yatarsa da
tarafından
Zaten sağ sol yatıyor canım benimkisi. Sırtüstü hiç yatmıyor mızmızlanıyor ağlamaya kadar gidiyor. Kafasının arkasında sivrilik var postumda paylaştım internetten alıntı bir fotoğraf. Aynı öyle kafası
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Ben oğlumu hiç sırt üstü yatırmadım canım hep sağ sol yaptım. Bu kadar değil tabi ama  arkası çıkıktır oģlumun da ben böyle seviyorum küt kafa komik geliyo bana. Senin bebeğin de zamanla toparlar. 
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için
0 oy
(919 puan) tarafından
Şuan normal canım düz yatır zamanla duzelir
tarafından
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Çok yatıramıyorsan böyle yastık al canım

image

tarafından
Bu düz kafayı sivriltmek için değil mi canım
(1,615 puan) tarafından
Sırt üstü yatması için
tarafından
0 oy
tarafından
Yeni 1 aylikmş sırt üstü de arada yatır düzelir inş 

2 çocuğum var kafa tası düzgün
tarafından
Amin canım sağol
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Ben bebegimi yeni doğduğunda bir gün sağ tarafa bir gün sol tarafa yatırdım arada sırt üstü yatırdım yastık kullanmadim ama başının altıni yumusak tutuyorum minder veya battaniyesini katlayıp koyuyorum suan 1 yasinda kafa sekli cok güzel 
tarafından
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Benim kızçemin kafası uzaylı gibiydi doğarken kanalda sıkıştı saatlerce o yüzden. Bende şapka takıyordum hep. Ben sırt üstü sağa sola yatırıyordum çok dikkat etmedim açıkçası zamanla düzeldi normal şuan foto bulursam atarım
tarafından
Sağolasın canım bilgilendirdiğin için
0 oy
tarafından
Benim bebegimin kafasi da boyle ve asla sirt ustu yatiramiyorum goren duzelir diyo ama bilmiyorum 
tarafından
Bence günlük bir saatte olsa yatır canım
tarafından
Uyanikken asla yatmiyo canim ya kucagimda olacak ya sallicm yani oyle yatirip sevme moduna gecemedik henuz uyudugu zaman da korkuyorum bogulur vs Allah korusun
tarafından
Gündüzleri yatır kuzum başında dur etrafında falan. Gece sağ sol yatır en mantıklisi bu
tarafından
Gunduzleri cok fazla uyumuyo canim salla salla zorla uyutuyorum onda da ayak ustu biseyler atistiriyorum geri geldigimde uyanmis oluyo doktor yatiramiyosan yastik al dedi ama son care ondan bakicm artik
0 oy
(1 puan) tarafından
Merhaba bebeğim 7 aylık kafası aynen bu şekil hala buralardaysanız düzeldi mi bebeğinizin kafası

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
4 cevap 117 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,666 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 375 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 175766 (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 564 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Osmanin annesi (1,999 puan) tarafından soruldu

407,225 soru

12,223,296 cevap

36,821 kullanıcı

...