0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından
Oğlumun burnu sürekli akıyor nezle olmuş aspiratörle çekiyorum pek bisey gelmiyor ama normalde sürekli akıyor aktıkça siliyorum ama özellikle emerken hır hır ses çıkıyor resmen sanki burnu tıkalı nefes almasında bi sorun yok ama 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Serum fizyolojik sık oyle çek
(523 puan) tarafından
Serum fizyolojik yok evde bende bi kaç damla su sıkıp yapıyorum ondan mi gelmiyor acaba
tarafından
Fizyolojik al boyle damlatma degil foş diye sıkman lazım.  Dr Osman gönlüal ın videosu var izle istersen
-Reklam-
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Eczaneden mutlaka serum fizyolıjik ve şırınga al şırınganın iğnesini çıkar 5 lik sık videolarda izle başka türlü ciğerlerine iner bronşite döner mutlaka yapmalısın bunu
(523 puan) tarafından
Ay gerçekten mi bilmiyordum
(7,791 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık 2-3 kez sık bak nsl sarı sarı sümükler çıkacak rahatlayacak
(523 puan) tarafından
Bebegim 9 aylik ama şuan serum alamam anca yarın peki bugün ne yapabilirim siringayla su sıksam olmazmi
(7,791 puan) tarafından
Hayır niye alamayasın git eczaneden al evladından hiç birşey önemli değil ya çocuğuda koy arabasına yapcak bişey yk yada taksiyle git snra dha kötü olur
0 oy
(8,084 puan) tarafından
Dr. Osman Gönülalın burun temizliği videosunu izle. Orada serum fizyolojik yoksa yapılabilecek başka bir şeyden de bahsediyordu sanki. Su da yapabilirsin. O da zaten tuzlu su
(523 puan) tarafından
Onu izledim canım ama o dahua küçük bebekler icin sanirim  benim oğlum 9 aylik bilemedim ki
(8,084 puan) tarafından
Hayır orada diyor ya canım. 2 yaşından küçük tüm çocuklara bu uygulanır diye. Yap bak faydasını görürsün. Yalnız yaparken korkarak yapma
(523 puan) tarafından
Tekrar izledim canım serum suyu diyor şuan yok bende normal suyla nasıl olurki internette tuzlu su ve karbonat karışımı diyorlar o da serum oluyormus
(8,084 puan) tarafından
Canım serum fizyolojik dediğimiz de tatlı su ve tuzun karışımı. Tuz atmadan da olur diye düşünüyorum
(8,084 puan) tarafından
Ben brunobaby kullanıyorum çok memnunum eğer başka zaman alırsan çok rahat oluyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
4 cevap 97 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.

408,491 soru