0 oy
267 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (190 puan) tarafından
Kızlar tam Ramazan Bayramı nin ilk günü bayram şekeri olacak insallah doğumdan korkuyorum ama

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim yardım ediyor canm korkma
(190 puan) tarafından
Bazıları da çok zor falan diyor doktora normal dedim ama onları duydukça bn de korku oluyor
tarafından
Herkesin bünyesi farkli canm kisiden kisiye degisiyor
(190 puan) tarafından
Öyle de yine de insan korkuyor cnm iyi bişe deyip cesaret verseler
-Reklam-
0 oy
(8,084 puan) tarafından
Korkma canım. Meryem suresi oku bolca. Hz. Meryem gelsin aklına. Tek başına nasıl doğurmuş. Allah'ın izniyle çok güzel geçecek doğumun.

Benden sana bir tavsiye. Sancıların sıklaşmadan hastaneye gitme mümkünse. Gerçi doktorunla doğum hakkında konuştun mu bilmiyorum ama evde daha rahat olursun diye dedim. Her şeyi yer, su da içersin hiç olmazsa 
(8,084 puan) tarafından
Vajinal masajlar var onları yap evde. Instagramın varsa Azer Aras Uluğ'a bakmanı tavsiye ederim
(190 puan) tarafından
İlk defa duydum bı bakım çok Saol cnm
(8,084 puan) tarafından
Rica ederim ❤️ sağlıcakla al bebişi kucağına ❤️❤️❤️
(190 puan) tarafından
Amin CNm insallah yakında buraya bnde doğurdum diye yazarım
(8,084 puan) tarafından
İnşaAllah yazacaksın
0 oy
(1,197 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun hiç korkma bak öyle gelip geçicek yazıcaksın bende doğurdum hiç korktuğum gibi değil die kız ne gzel adınıda bayram şekeri koyarsın:)
(190 puan) tarafından
İnşallah cnm ilerde öyle bı post açarım burda
(1,197 puan) tarafından
İş nşallah canım
0 oy
tarafından
Bizimde son 10 gün kaldı Allah'ın izniyle ♥️ sağlıkla gelsin bebişler
(190 puan) tarafından
Rabb'im sağ saglim kucağımıza almayi nasip etsin cnm bı avazda kurtarsın cümlemizi
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Hiç korkma canım  ben de çok korkmuştum ama Rabbime bin şükür o kadar kolay doğumum oldu ki görsen inanamazsin inşallah seninkide kolay geçer 
(190 puan) tarafından
İnşallah cnm dediğin gibi kolay olur
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah kimseyi duyma bu dönemde insanı korkutuyorlar başka birşey değil bol bol dua et Rabbim yardımcı oluyo zaten sancıların sıklaşmadan hastaneye gitme derim ben öyle yaptım çok iyi oldu açılmam başlayınca suya meryem ana otunu koydum her gün 3 fatiha suresi okuyup Fatima anamızın ruhuna hediye ediyorum onun doğumunun sağlıklı ve kolay olduğu gibi bana da sağlıklı ve kolay doğum nasip et Rabbim diye dua ettim doğuma giderken suphaneke inşirah suresi çok okudum hurma süt içtim yapabilirsin canım:)
(190 puan) tarafından
Amin cnm İnşallah hurma yiyorum cnmm bu aralar doğum çantama da koysam mi zemzem suyu buldum Meryem Ana otunu da almayı düşünüyorum
(6,897 puan) tarafından
Koyabilirsin canım ben çantama hurma ve zemzem koyduydum. Mutlaka al derim benim açılmam çok yavaş ilerliyodu meryem ana otunu koydum ondan sonra açılmam hızlandı
0 oy
(425 puan) tarafından
Kaç haftalık sın canım? 
(190 puan) tarafından
36 haftalıgim cnm
0 oy
(183 puan) tarafından
Benimkide o zamanlara denk gelecek, bende aynı durumları yaşıyorum. Hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah
(190 puan) tarafından
İnşallah cnm amin Rabb'im bı avazda kurtarsın cümlemizi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 334 göst.
27 Haziran 2020 Diğer kategorisinde sibelce (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
8 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 5,961 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nilsu83 (262 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 153 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu

408,492 soru

12,273,958 cevap

37,676 kullanıcı

Kategoriler

...