0 oy
573 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
........................

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
İyi olduğun için kötüsün.. Kısa ve net bi cümle gerçekten. Bu zamanda fena olacaksın ki kıymet bilsinler. 
tarafından
Evet cnm hatta annemin yanında söylemişti eşim bunu annemde çok şaşırmıştı
-Reklam-
0 oy
tarafından
En guzeli muhatap olmamak canim
tarafından
Kesinlikle++
0 oy
(410 puan) tarafından
Mesafe her zaman iyidir 
0 oy
tarafından
Öyle kisilere yol ver canm zaten esim benim ailemle konusmasa bende onun ailesiyle konusmazdim nett
tarafından
Ben fazlasıyla müsamaha gösterdim ama anlamıyorlar insanlıktan iyilikten bende konuşmuyorum artık
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Ramazanda kusluk olmaz ♡

tarafından
İyilikten anlamıyorlar gerçekten çok denedim ama bunlar iyilik insanlık yaptıkça tepeme çıkıyorlar
0 oy
tarafından
Ben asla konismam yani suçu yokken aileme saygisizlik yaparsa bende onun ailesini yok sayarim. Zaten aileme saygisizlik yapamaz yani iliskimizi bozar bu
tarafından
Annemin bizde kaldığını cekemedi çok kurnaz bir kadın eşim her gün tartışmaya başlamisti benimle sonra telefonuna baktım annesiyle her gün bir saat konuşuyormus dedim seni annen dolduruşa getirmiyorsa bende bir şey bilmiyorum
tarafından
Allah huzur bozana huzur vermesin insallah
 Ne guzel annen gelmis sana torununa yardima insan.tesekkur eder bide dolduruyor mu
tarafından
Amin cnm Allah bildiği yapsın bir şey diyemiyorum uzak duruyorum konuşmuyorum artık sadece eşimle de bir süredir konuşmuyor ve biz son zamanlarda hiç tartışmiyoruz çok şükür
tarafından
Cok sukur Allah oyle insanlari uzak etsin
tarafından
Amin cnm
0 oy
(918 puan) tarafından
Ben konusurm oda yaptığından utanır ona iyi bir ders olur buda
tarafından
Daha önce konuştum utanirlar belki diye ama bunlar konuştukca kendilerini kat dağına çıkartıyorlar ezmeye çalışıyorlar
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Konuşmazsa dürtseler konusmam ailesiyle hemde yuzlerine derım kusurabakmayın bundan dolayı dıye anlatırımda
0 oy
tarafından
Konusmazdım galiba cnm pek oralı olmazdım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,140 soru

24,107,704 cevap

332,791 kullanıcı

...