0 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Uykuya yatmaya korkuyorum hep omu görüyorum rüyamda yani eşimi kan ter içinde kalkıyorum bugün az kestireyim dedim  yine o içimde bi ateşle ağlayarak uyanıyorum kendimede gelemiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(2,074 puan) tarafından
En cok gece oluyo o ataklar. Nefret ettiğini sanırken özlediğini bile hissedebilirsn. Ama sonra soğuyor için uykusuz günlerin biraz daha azalıyor , güldüğün anlar biraz daha artıyor. Tamamen geçiyor mu bilmiyorum inşallah geçer ama az daha sabır. Azalıyor, ona inan.
tarafından
Evet geceleri sevmiyorum bu yüzden çok bunalıyorum millete sarıyorum yalnız kalmamak için inşallah düzelir canım
(2,074 puan) tarafından
Bi süre snra o etrafındaki insanlarda batıyor. Herkes mutlu ama sen yalnz kalmışsın gbi. Bana kitap okumak namaz kilmak iyi geldi. Şarkı dinleme ama o durumu tersine çeviriyor :)
tarafından
Şarkılar bana iyi gelmiyor zaten kendimi kesesim geliyor:D
(2,074 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canim. Sen ne zamandır bu uygulamayi kullaniyosun.
tarafından
2 yıl ama aktif değildim sağolasın kuzucum
-Reklam-
0 oy
(3,562 puan) tarafından
Derya kendine gel !!! O şerefsiiiiz seni sevse başka kadına gider miydi? Evlatlarını sevse sizi yüz üstü bırakır mıydı? Unut artık adamın umurunda bile değilsin yolunu çizmiş Allahım senin yardımcın olsun böyle pislik insan için canını yakıyorsun kuzum unut sakın o saçma hareketi yapayım deme .
tarafından
Çok haklısın ama ben niye böyle ***** gibi davranıyorum kuzum aklımı yitirdiğimi bile düşünüyorum sağlıklı karar veremiyorum
0 oy
(3,654 puan) tarafından
gecıcek gecıcek baslanseylerle ugras iş bulmussun cok sevndm sarkındınleme içine atma üzülme ama agla at içinden Esin barışmak için bişeyler yapsa üstüne düşsse belki biraz ferahlarsn umursamaz hallerinde kızıyorsn deglmi bide sey düşündüm Esin hala o kadınla gorusuyor mu acaba ailesi kızmıyor mu eger öyleyse nafaka kesınlıkle baglat bide kolay kolay bosama belki onlar evlenecek sen bosaynca biraz ayrı kalıp ondan snra mmı dava acsaydn dedm 
tarafından
Alya karşımda sanki arkadaşım varmışta derdime kanlı canlı yorum yapmış gibi hissettim sağol canım ♥️Bundan sonra adını anmayacağım onun gram pişmanlığı yok benden soğuduğunuda söyledi daha ne denir bunun üstüne
(3,654 puan) tarafından
yaaa cnm onu hissetmeme sevindim bunu cok az kişi hissedebilir cnm bnm herşey insanlar için ..buna benzer cok post var ve gercek hayatta da görüyoruz dua et ki siddet ve canınla ödemedin aldattıysa onun serefsz ve karakterszlgi hiç üzülme kayınvaloden denen oglunun arkasnda duracagna barıstrmaya calısmalıydı kocan olacakta sogudum diyecegine kopek gibi pişman olmalıydı ama biz anneler hem anne hem baba da oluruz cnm ne yazık ki babaların sevgisi DHA az oluyor anneler duramaz yavrusunu görmeden ..bide sana birşey deyim benm işyerinde bi arkadasm vardı kocası ile ailelerden borclardan kvga ederlerdi anlasmalı direk bosandılar ve 11yıllık evli yedi  kız 30 yasında cocukları olmadı.. resmen kadın yenilendi süsler püsler.. biizim işyerndende ayrıldı cnku bu sehırde eski kocası var laf cok oyuzden 1saatlık mesafesi olan baska bi sehre kadrosunu aldırdı daha ne isde bulmussn paranı gonlunce harca rabbim su mubarek gunde senın ıcın dua etcek karsına cok cok ıyılerını adam gibi adam cıkartsın cıkartıcakta emin ol bundan 1 2sene sonra diceksn ay bosa üzülmüşüm dünya varmıs de aklının oyun oynamasına müsade verme o adamın artılarını dusunme eksilerini düşün sana karısı nasıldı onu dusun .. benn feminist degilm asırı yufka yüreklymdr sen gibi eger kopek gibi pişman ollsaydı affederdim derdm ama arkana dönmek için cok cok gec gecen yılları dıe dusunme cnm geriye bakma ye iç süslen  hatta kafa dagıtmaya yazıs baskalarıyla ama oncelık cocuklarını buyut aılen destek ne güzel bence tasınabiliyorrsanda aılene yakın yerden ev tutsan
0 oy
tarafından
Eşinden ayrı mısın  canım  inşallah bir gün geçer  mevzu ne bilmiyorum  hakinda hayırlısı olsun inşallah 
tarafından
Sağol canım ♥️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
+2 oy
2 cevap 141 göst.
4 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (478 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 192 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nisanur_ (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 222 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nil-1! (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,467 soru

24,619,025 cevap

364,513 kullanıcı

...