0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Kızlar sakın yanlış anlamayın ben kapaliyim evin içinde aksma doğru eşim gelince açılıyorum perdeler fln kapalı pandemi var zaten kimse gelmiyor goyicek bişey kalmadı kaç gündür bakıyorum bulamıyorum eşimin dikatini çekecek güzel dekolteli kyafet nerde bulabilirim çıkamıyorum dışarı açıkçası tık tok ta çok görüyorum kızların üstünde tayt lar var fiziği çok güzel gosteriyor o taytlari nerde bulabilirim çekici kıyafet olsun okadr baktım buladim tishort ve tayt 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Modamizbir pazarium aklıma bunlar geldi
(79 puan) tarafından
Tm cnm sağol bakayım bi
-Reklam-
0 oy
(28,805 puan) tarafından

Trendyola bak denizgulune bak çok güzel modeller var gündelik giyilmeye

(79 puan) tarafından
Cnm tirendyol baktım varda kartım yok esimde vermiyor
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Penti, trendyol
(79 puan) tarafından
Penti kapıda ödememi cnm
0 oy
(79 puan) tarafından
Bide uygun fiatlarla baktığım siteler 50 60 tl
0 oy
tarafından
Canim trenyoldan al ben bireuru sey buluyorum ordan 
(79 puan) tarafından
Cnm kapıda ödeme yok keşke olsa alırdım orada var bakmıştım
tarafından
Ama bacim kapida odeme yokki hicbiryeree
0 oy
tarafından
Bi beden incelten taytlardan alabilirsin onlar fiziği çok güzel gösteriyor o kızlar da öyle taytlardan giyiyo zaten trendyolda var öyle şeyler bide çok güzel dekolteli giysiler var orda tavsiye ederim
(79 puan) tarafından
Evet cnm bel ince gösteren taylar çok hoş duruyor
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Trendyol da bulabilirsin güzel ürünler var 
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Tozlu.com a bak
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Canım kapıda ödemeli demişsin letgoda tayt fln yaz sıfır ürün satan butikler var 30  40 liraya çok güzel taytlar var ve kapıda ödemeli. 
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Kız bankadan kart istesene kendine. 2 dk lık iş. Banka kartı iste  içine paranı at, istediğin alış verişi yap. Kapıda ödeme sıkıntı bu virüs te bi de ek ücret alıyorlar onun için. Ben kargo ve kapıda ödeme ücreti vermemek için başka bir urun daha alıyorum =))) mesela 150 tl üzeri ücretsiz diyor 15 20 tl kargo ödeyeceğime birşey daha ekliyorum karttan ödüyorum oh miss

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 459 göst.
11 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eylülüm (3,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 27 göst.
8 Mart 2024 Aile kategorisinde Myangell (642 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 266 göst.
30 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 141 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,838 puan) tarafından soruldu

405,592 soru

12,152,380 cevap

36,572 kullanıcı

...