Öncelikle ramazan ayınınız mübarek olsun önceki postuma baka bilsin kayınbabam için sizden 1 2 hafta önce dua istemiştim.....
Ama kayınbabam vefat etti o kadar yanıyor ki içim o kadar sıkılıyorki anlatamam cümlelerim yetmez ağlak için göz yaşım yetmez meğer o benim kayınbabam dan çok öz babam dan daha ötesi olmuş kovide yakalanmıştı ilk servis ile başladı kabus dolu günler 2 gün sonra yoğum bakıma aldılar 10 günün sonunda babamın ciğerlerinin kalmadığını söyleyip durumunun krıtik olduğunu söyleyip entübeye alındı 10 gün entübe de can aldı can verdi benim güzel babam nur yüzlü babam....
Allahın sevdiği kuluymuş babam ramazanın ilk günü vefat etti beraber oturuyordum ben onlarla hergün gözüm kapıda işten gelicek evinde olucak diye ama olmadı olmadı gitti babam bu acının tarifi yok cümlesi sözleri yok rabbim onun kalbinin güzeliğine baksın yattığı yerleri cannet bahcesi yapsın 6 gün olucak kendimi ağlamadan alı koyamıyorum içim yanıyor sızım sızım sızlatı giti içimizi ben kendisinden çok razıydım Allah ta kendisinden razı olsun......