0 oy
231 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sorum yukarda kızlar daha 14 hafta 4 günlüğüz

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
17de miydi 18de miydi neydi tam hissetmeye başlamıştım.

Ama 16 da ACABA Mİ dedirten minik dokunuşları vardı
tarafından
Anladım canım insan bir an once hissetmek istiyor
-Reklam-
0 oy
(45,018 puan) tarafından
16 haftadan sonra:))
tarafından
Daha beklicem demekki ':)
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Canım bende 14+6 bazen karnimda şiddetli bir şekilde bebek dönüyor gibi oluyor belkide bebek hareketleri değil dün resmen ağlattı beni öyle şiddetli oluyor ki bende bunu çok merak ediyordum. Dün karnım öyle olunca sol taraf dışarı çıkkın durdu.
tarafından
Gerçekten mi Rabbim sana bağışlasın canım peki cinsiyetini öğrendinizmi biz cuma gidecez inşallah 15 haftalık olacaz o zaman inşallah öğreniriz
(60 puan) tarafından
Tam olarak ben . Dün akşam sag tarafımda saniyeler içinde tutup bırakan öyle bir şey oldu 16+6 haftalığim çok korktum bebeğe mi bir şey oldu diye 2. Gebeliğim. Inşaallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza almak nasip olur
(3,101 puan) tarafından
Canım ben gittim 14 haftanın başında göstermiyor dediler bende bı sıkıntım olmadığı sürece 20 haftada gitmeyi düşünüyorum detaylıda ogreniyim diye
tarafından
İnşallah canım
tarafından
Anladım canım sağlıklı olsunlarda işte bizde meraktan duramıyorz
(3,101 puan) tarafından
Yaa simyam benimde niye öyle oluyor anlamıyorum ama rahatsız edici bişey oluyor dün ağlattı beni ayakta kızımın fotoğrafını çekiyordum resmen olduğum yerde büküldüm
(60 puan) tarafından
Inşaallah normaldir bunlar benim öyle ağlayacak kadar değildi ama kuvvetliydi acikcasi
(3,101 puan) tarafından
Aynen canım sağlık önemli bu seferki çok yaramaz olcak heralde cinsiyet göstermez beni ağlata ağlata içimi deşer kızım hiç böyle değildi hala akıllı buda gümbür gümbür acısını çıkartmaya geliyor heralde
(60 puan) tarafından
benim de ilki kız ve kızımda böyle şeyler sanırım yasamadim
(3,101 puan) tarafından
Bende yaşamadım canım hareketliydi ama aglatmiyordu beni yavrum ama çok erken geliyor hissetmem için şüphe ediyorum acaba bebek hareketimi diye kızımda 18de hissetmistim
0 oy
tarafından
15+3 lerde falan net hissettim içimde kıpırdadığını :))
(60 puan) tarafından
Rica etsem tarif eder mısınız yani tam olarak nasil ben ilk gebeliğimi sanki hafızamı kaybettim hatırlamıyorum dün birden sag kasik ile karin altında yani o taraflarda bir den bir yuvarlama bir yer değiştirme ne bileyim tarif edemiyorum bir ağrı oldu çok korktum bebek iyi midir acaba
tarafından
Bebek döner gibi oluyodu 12 de falan ama bu sefer kıpır kıpırdı elimi koysam hissetmem gayet yumuşak hareketlerle minik minik karnmda  hissettim bebek yerini genişlettiği için ağrılar normal bazen bi anda kramp falan griyo kasıklarıma benm de normaldir sağ salim kucagımıza alırz inşallah
(60 puan) tarafından
Amin inşaallah. Allah razı olsun içim rahatladı kardeşim
0 oy
(3,895 puan) tarafından
15.nci haftada cnm.
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ya 16 ya 17 haftaykendi canim
0 oy
(1,468 puan) tarafından

21+5 daha yeni yeni hissediyorum oysaki oğlumda bu haftalarda içimde at koşturuyordu sanki :D

0 oy
tarafından
14ten sonra 
0 oy
(12,521 puan) tarafından
13 te hissettim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 298 göst.
0 oy
13 cevap 225 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu