0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (10,070 puan) tarafından

Daha önce mama dede baba giti derdi ama artık asla onlarında söylemiyo sadece anne diyo tlfun veriyorum yemek yapınca temizlik yapsam dursun diye yalan yok 

Ama desem anneye çorap ver anliyo tlfun istesem veriyo yada çalsa koşarak bana getiriyo seslensem bakiyo geliyo göz teması kuruyo bişey istese gelip beni çekiştirip parmağıyla istediğini işaret ediyo yani maşallah herşeyi anliyo hata konuşur gibi bişey anlatiyo anlatiyo uzun uzun ama anlaşılır şekilde değil Allah korusun hani lal insanlar gibi anlamıyorum ne diyo çok taktım kafama 
Kızıma daha çok tlfun verirdim tvi izlerdi ama maşallah 1 yaşında çoğu kelimeyi söylerdi 

5 Cevaplar

+1 oy
(73 puan) tarafından
Yeğenim öyleydi, doktora götürdü annesi. Telefon, tablet, televizyonu tamamen çıkardık hayatindan. Bildiğin çocukla sohbet etmeye başladık. Şimdi 4 yaşında şakıyor valla. Telefon vb. Aletler çocukların konuşmasına zarar veriyor ve geciktiriyor. Vermeyin lütfen biliyorum çok zor ve dışardan davulun sesi hoş geliyor ama vermemek lazım. Bırakın ev pis kalsın, uyuyunca yaparsınız yemeği. Yeğenim 4 yaşında hala gunduzleri oglende uyur. Çocuklarımızda önemli değil hicbisey. Biz aman ev temiz kalsın aman yemek olsun, aman ortalığı dağıtmasin diye diye çocukları böyle şeylere alistiriyiruz. Sonrada malesef böyle etkileri oluyor.
(10,070 puan) tarafından
Vala elimden geldiğince vermiyorum bahçeye çıkarıyorum artık dahada dikkat edicem teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Benim kızımda öyle canım 19 aylık normal demişti doktor
(10,070 puan) tarafından
İnşallah cnm öğrenmek için öyle konuşuyorlardir
(3,100 puan) tarafından
Sürekli sohbet et annesi ben öyleyim öğrensin diye saçma sapan konuşurum bazen:D bişey yapcagimda söylerim hiç boş durmam sürekli sohbet muhabbet bu sayede bi ne demeyi öğrendi telefonla konuşurken benden göre göre alo demeyi öğrendi geçen gidemessin onlara dedim yiyecekler vardı sofrada onlardan için  giderim dedi ilk defa o gün
(10,070 puan) tarafından
Bendr konuşuyorum ama fazla değil artık kafasını şişirecem:)
(3,100 puan) tarafından
Sisir valla en iyi öyle öğreniyorlar bacım sürekli sohbet etcen anca böyle oluyor
(10,070 puan) tarafından
Tmm teşekkürler
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bnm kiz 2 yasindayken hic konusmuyordu cnm 2 bucukta biraz acildi simdi 3 oldu her seyi biliyor cumle kurarken zorlandigi icin her seyi isaret ederek istiyor useniyorlar demek ki :))
(10,070 puan) tarafından
Cnm konuşma değil kelime söylemiyo hiç anne dışında trk anne
(3,895 puan) tarafından
Oglanlar gec ogrenirmiş cnm.Oyle duydum dedigim gibi bnmki senin oglanin yaslarindayken hicbi sey soylemiyordu.Sadece senin dedigin gibi anne diyordu.
(10,070 puan) tarafından
Teşekkürler cnm
0 oy
tarafından
Aynıyız canım bnm oglusumd aynn dediklerini yapyo sikinti yoq
tarafından
Bizmkide baba önceden çok dyodu şimdi demiyo korkma canım bişey yok onda içinde gliyosa DYO zaten erkek cocuklar gc knusyo
(10,070 puan) tarafından
İnşallah cnm bu virüs gene cogalmasaydi götürecektim doktora
tarafından
Kız gtrme doktorda aynısını dyck cnm
(10,070 puan) tarafından
Etrafımda normal diyo ama bakalım ne zmn kelime soyliycek
tarafından
Söyler aşkım acele etme bnde oyleym sabredym

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
15 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babyboyummmm34 (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Syma (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
29 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 282 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,004 puan) tarafından soruldu

409,908 soru

12,324,046 cevap

39,057 kullanıcı