Doğumdan sonra tekrar fit haline dönen anneler nasıl başardınız neler yaptınız anlatırmısınız. Ekstra diyet felan mı yapıyorsunuz. Bende doğumdan sonra zayıflamak istiyorum tüm kilolarımı kaybetmek ıstiyorum sizin tecrübelerinize ihtiyacım var
52 ile hamile idim 70 idi doğum yaptığımda doğumdan 1 2 ay sonra 65 tim geçen ay 58 olmusm bişey yapmadım oğlum gazlı idi uykusuzluk iştahsızlık derken kendiliğinden gitti korse bile aldım takmadım
Sorarsan hiç vermek istemedim ama malesef gittioii
ben 14 kilo falan almıştım hiçbişey yapmadım göbek falan kalmadi ama eski kilomda da değilim tabiki eski pantolanlarima girmiyorum eskiden sıfır bedenmisim herhde
80 le doguma girdim şuan 52 kiloyum hiç birşey yapmadım habire yedim ve emzirdim bu kadar ve doğumum normal doğum oldu normal doğumun avantajı olsa gerek
Herkezin masallahi var bi kilo veremeyen ben varım sanırım
Ben 58le hamile kaldım 63le doğurdum doğumdan sonra dengem bozuldu hep tatlı ve su dan ibaretti hayatım hiç dikkat etmedim emziriyorum die bi ara 60a çıktım şuan oğlum 11 aylık 55e düştüm çok şükür yiyerek zayıflamaya çalışıyorum çok diil 50ye fln düşsem yeter hemen 2.yi yapacam
1,493,363 soru
24,400,199 cevap
350,085 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın