0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (7,827 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 23 aylık burun akıntısı hapşırma başladı eşim eczaneye gitti serum fizyolojik almak için bide bu şikayetlerimiz var demiş bu şurubu vermişler günde 3 kez 2 kez verdm ama nette bakayım dedim 6 yaş altı kullanılmamalıdır diyor bebeklere veriliyor mu 

4 Cevaplar

+1 oy
(5,725 puan) tarafından
İnternete bakma canım hiç hep kullandik peditusu
(7,827 puan) tarafından
Ayy çok sağol canım içim rahatladı çok korkmuştum inşallah hemen işe yarar bende grip yoktu ama boğazım ağrıyodu benden geçti sanırım inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum
(5,725 puan) tarafından
Yok yok sıkıntı yapma ikiz çocuklarım var ikisinede kullandım daha yeni beş yaşındalar. Onu veriyor doktorlar hep. Şifa olsun inşallah
(7,827 puan) tarafından
Aminn inşallah Allah razı olsun canım
(5,725 puan) tarafından
Sendende canım nedemek
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Pedutus asil bebeklerde kullaniyor canim ben cok kullandım en ilk kizimda oksuruge birebir
(7,827 puan) tarafından
Yok kuzum bizde ilk 6 ay o cahilliği yaptık bronşit olmuştu ama  şükür o hırıltı değil öksürse geçiyo ama bir türlü öksürtemiyorum
tarafından
Aman aman olmasın da inşallah sıcak çorbalar icirmeye gayret et aslinda kelle paca corbasi varya o cok iyi geliyor bu hastaliga az az icirsen limon sıkıp bogazlarida yumsar hem
(7,827 puan) tarafından
Aaa gerçekten mi lokantadan eşime aldırayım o zaman yarın sağol canımm
tarafından
Afiyet bal seker olsun canim ben çocuklarıma hep iciririrm cokta faydasini gördüm inşallah sende gorursun
(7,827 puan) tarafından
Ay inşallah canım yarın aldırayım da kasapta falan hazır temizlenmiş satılıyorsa ilerde bende alır yaparım
+1 oy
(7,094 puan) tarafından
7 aylık oğlum doktor yazdı kullandık kızıma da kullaniykrum korkma kuzum internette her yazılana da inanma
(7,827 puan) tarafından
Ay çok korktum canım ya prespektüsünde de öyle yazıyordu kaç güne fayda eder ki evladım son 3 aydır her ay hasta oluyor
(7,094 puan) tarafından
2 gün-de toparliyorlar kuzum
(7,827 puan) tarafından
İnşallah yaa sağol canımm
+1 oy
tarafından
Valla.peditus bizde verdi doktor bizde kullanmistik
(7,827 puan) tarafından
Kaç aylık kuzum
tarafından
Simdi üç yaşında ama küçükken vermsiti 1 yaşında vardı yoktu o sıralar
(7,827 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 291 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Azranın❤️annesi (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 1,653 göst.
6 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde remziye33 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 557 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Balımm (4,893 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 338 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (637 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,591 soru

24,388,532 cevap

349,131 kullanıcı

...