0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (504 puan) tarafından
Oğlumun burnu cok fena dolu hır hır horluyor serum aldım burnuna sıktım enjektòrle ama aspiratör koyunca ağlıyor hiç durmuyor napicam burnunu silerkende aynı burnuna dokundurtmuyor napicam 

13 Cevaplar

+1 oy
(13,430 puan) tarafından
Benim oğlum da öyleydi şimdi 2 yaşında burnunu silince ağlıyor al annecim geri koydum sümüğünü diyince susuyor çünkü çok kıymetli :)))
(7,792 puan) tarafından
Ahahhahah
-Reklam-
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Valla bilemedim kız benimkide aynıydı halada bi şurup için kovalıyorum yakalrsam içiyo :) geçmiş olsun bu arada
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Uyurken yap canım benim oğlumda izin vermiyor malesef ben oyalayarak yapıyorum 
0 oy
(5,345 puan) tarafından
Bende dünden beri aynı dutumdayım ya
0 oy
tarafından
Cnm eger kuru sümük ise ben ellerini ve ayaklarını tutarak tel toka yardımıyla temizliyorum dikkat ederek şükür bugüne kadar sıkıntı yasamadim
(924 puan) tarafından
Tek tokaylami damarını zedeleyebilir canım kulak çöpünu burun spreyiyle islat osekilde daha kolay ve acısız olur canım
(379 puan) tarafından
Annem eskiden burun aspiretorumu vardı diye çengelli iğne ile acarmış bizimkini ve ben bile kardesleme baktım ve onalrini yapardım tabi simmdi kızım var valla burun için serum aliyom aspiratör ve yedek uç bile alıyorum
tarafından
Şükür bizde sıkıntı olmadı cnm kucukken evet bende aspirator kullandm ama simdi tel tokayla yapiyorm oglumda alışmış sesini çıkarmıyor
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Havalar düzelmeye başladı elinden geldiğince yika ben benim bebeğimde fokundurmuyordu tek çare yikamakti yıkamaya çalışıyordum bol bol
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Zorla yapıyorum ben. Onun sağlığı icin mecbur olucak bsey. Yoksa hemen genzine akmaya başlıyor
(504 puan) tarafından
Valla o kadar çektim halada dolu napcam bilmiyorum hır hır ses geliyor
(2,074 puan) tarafından
Göğsüne sırtına zeytin yağı sür bezle kapat kuzum. Gecede bal sür kapat ama bali tek tarafs sür sırta sürme. Bol bol cek serum fizyolojikle. Duş aldır gün aşırı.
0 oy
tarafından
Benm oglumda oyle aska burnunua dokunulmasini istemez 

Canm kyameti ALLAH koparır bu cumle bize cok basit geliyor ama soylemk hic uygun değil elinden geldikce soylememeye çalış bi espirimiz bile bizi dinden cikarabilir
tarafından
Bende seni yerim derossss :)
0 oy
tarafından
Beni görsen şekilden şekle giryorum sırf dursun 
0 oy
(282 puan) tarafından
Aspiratör bence etki etmiyor asıl tıkalı olan yeri çekmiyor serum suyunu sağ veya sol olarak uzatarka koyun elinizle çekin daha rahat geliyor aspirtor işkence gibi ya
(504 puan) tarafından
Elle nasıl canim burnunu sıkarak mi valla oğlumun cok derinden ses geliyor hır hır o kadar çektim halada dolu napcam bilmiyorum
(282 puan) tarafından
Cnm elle çek serum suyunu şırınga ile sağ tarafa sikicaksan sağa yatır içine gitsin aynı işlem sol için de aspiratöre alisirsa zor olur sen serum suyu sık  kendiliğinden akar
0 oy
tarafından
Valla ben sade aapiratorun borusuyla cekiyorum.hizlica agzima.sumuk geliyo ama napim yavrumun bknuda yerim o iyi olsun da
(504 puan) tarafından
Iy sümük geliyor derken aspiratorun içinde pamuğu oluyor o tutuyor burundan çıkanları
tarafından
Benim nefesim aspiratoru cekmeye yetmiyor bende aspiratorle degil onun borusu varya onla cekiyorum direkt
0 oy
tarafından
Ben aspiratörle falan uğraşamıyodum çatal iğnenin arkasını takıp alıyodum pislikleri çok rahat :)
(504 puan) tarafından
Canım kuru olunca bende öyle yapıyorum bu sümük mecbur çekmem gerekiyor
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Benimiide oyke ağlasa da kendini yirtsa da cekiyorum... Onun icin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 139 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Bayanefendi (1,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 72 göst.
11 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NurAsel09 (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,434 soru

12,085,930 cevap

36,374 kullanıcı

...