0 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Herkese hayırlı ramazanlar bugün öyle  bir şey anladım  ki bu zamana kadar eşim  için  çektiğim herşey boşmuş  benim  hayatım evlenmeden önce de  standart normal bir insandım eşimi tanıdım aileme ben bununla evlencek diye kafa tutmaya başladım 1 yıl sürdü bu babam köyden  köye kiz vermem diye  vermedi neyse uzatmayayım  1 yıl sonunda verdi evlendik hala adam memnun değil ilk gecemde  arkasını dönüp uyudu sabah da ben uykuya dayanamadım falan filan neyse seviyorum ya onu da tamdır  dedim 1 aylıkken tokat  attı sebebi yok valla yok 3 aya geldik hamile oldum artık dedim evlâdım olacak oglum 19 aylık şimdi bidaha hamileyim 34 haftalık bu güne kadar  ailesi yüzünden basıma  gelmeyen kalmadi  dün hastalandım biraz acaba doğum mu ki diye şüpheye düştüm kaynanam a demis oğlu kadın aşağıdan yukarı cikipta nasılsın demedi oğlu evlenecek  kayinim  yani bnm köyüme dunur giderken  ben o kadar kiymetliydim  ki eşim bile bugün hasta oldugumda  gidip  aşağıda oturdu  bahçede işi varmış gibi oyalandi  iyisin iyisin  diyodu yanima gelince anladim ki ben ne kadar  can paralasamda  olmuyor cok konuşuyor oluyorum eşimin  yanında  bilmiyorum  da verdiğim değeri hic görmedim  cok konusan kadın oldum oysa ailemin saf masum kızıydım insan deli gibi istediği şeyin  ömür boyu başına  bela olacağını bilmiyormuş  onu anladım şimdi herseyi anlatmaya çalışıyorum  içimi yatıştırmak için buna bile cok vir vir ediyor oluyorum  

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Insanlara yaranamiyosun hepsi nankörler  anca düşündukce kendimiz yıpranıyoruz  sen cocuklarina sarıl  hic açıklama  yapma  belki zamanla anlar
tarafından
Anlamaz onun tek düşüncesi ben  çok konuşuyorum  içime kapamıyorum onlar gibi ipsiz sapsız degilim diye oyle düşünüyor
tarafından
O zaman sende onu ipleme anlasin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annem babam ne zaman birşey istemezse ozaman o işte bir b.kluk çıkıyor 24 yaşındayım hala anneme biseyler danisirim şu hayatta işkence çekseler yine kötülüğünü istemeyecek menfaatsiz seven tek insanlar beni keske ozmn dinleseydin şimdi gitsen ailene sahip çıkmazlarmi en azından burnu surtsun
tarafından
Gitmem  annem hasta zaten  iyice yıpratamam sonuçta kendim istedim  onlar olumsuz baktı yüzüm yok yani
0 oy
tarafından
İnsanoglu ulasamadigi seyin delisi ulastigi seyinde nanköru olurmus erkeklerde hep ayni azcik fazla konussan sen gevezesin dirdircisin aman canim Rabbim hakkında en hayırlısıni nasip etsin evlatlarina sağlık afiyet versin inşallah
tarafından
Amin ısallah cnm ALLAH  korkusu olanlarla  karşılaştırsin
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Kocandaki heves alana kadar miydi anlamadım ki ondan öncesinde hiç böyle bir sogukluk hissetmemiş miydin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 442 göst.
23 Ekim 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (6,095 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 337 göst.
0 oy
2 cevap 257 göst.
0 oy
2 cevap 196 göst.

Kategoriler

1,492,488 soru

24,386,666 cevap

349,042 kullanıcı

...