0 oy
126 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (17 puan) tarafından

Kızlar çatlakları önlemek için bu vazelini kullansam nasıl olur?

image

1 cevap

+1 oy
(3,100 puan) tarafından
Kullanabilirsin canım güzel bence ama doğal kokusuz olanlar varya onlarda baya etki eder
(17 puan) tarafından
Dalini çok seviyorum kokusunu kendisini görünce baya merak ettim
(3,100 puan) tarafından
Hindistan cevizi yağı falan diyo canım hindistan cevizi yağını killandirir diye biliyorum yeni gördüm onu
tarafından
:D saç uzatmak için kullanıyorum hindistan cevizi yağını
(17 puan) tarafından
Yoo bende hiç sorun çıkmadı canim ben hep kullanıyorum hindistan cevizi yağ çok etki ediyor.Sen ne kullanıyorsun?
tarafından
Bide çokta hoş kokmuyor bende güzel kokar diye aldım dudaklarıma sürecektim :D normal vazelin kullanıyorum şuan
(17 puan) tarafından
:D hindistan cevizi çok iyi geliyor haklısın biraz farklı kokusu var ama güzel bide dalini mi alsam yada doğal katkısız olanlarından mi alsam
(3,100 puan) tarafından
Zeynep Nur bende onu saçları gurlestirmek ve uzatmak için olduğunu biliyordum hindistan cevizi yağını ben korkarım o yüzden suremem vücuduma:D sonra mazallah eşimle beni karistirmasinlar
(17 puan) tarafından
Kız yok öyle kıllanma problemi yaratmiyor ki ben baya araştırma yaptım:)
tarafından
:D hani ah böyle gür oldu olmuyor ama çörek otu yağı kaşıma sürerken taşırdım sarımsakla kocama benzemişti kaşlarım lazere gitmek zorunda kalmıştım :DD
(3,100 puan) tarafından
Asadaffsg :D dur kız gulmiyim başıma falan gelir gerçi benimde bı farkım yok bu hamilelikte acayip tuylendim karnım falan döşümdede çıkıyor hahahaha :D kocisle yarışa giriyoz bide napalm
(17 puan) tarafından
:D ayy evet bu yağ biraz kıl çıkarmada etkili dikkat et yinede
(17 puan) tarafından
Hamilelikte normal bunlar kızlar yapacak bişey yok valla :)
(3,100 puan) tarafından
İlk kizimdada çıktı karnimda az bişey döküldü şimdiki çok fazla nasıl dökülecek bunlar karnımı yillardr permatikle alıyormuş gibi şıp siyah çıktı bide
tarafından
Eslem karını sorma geçen ağda yapayım dedim hani bebeği sündürüp geri atmış gibi hissettim valla
Normal olmasın ya hamileyken anneliğe hazırlanıyoruz daha çok babalara benziyoruz ben itiraz ediyorum acaba erkekler hamile kalsaydı nolurdu ahsjjss
(3,100 puan) tarafından
Erkekler hamile kalıp üstüne bide tüylenseydi maymuna dönerlerdi canım ahahahha:D
tarafından
:Dd keşke görme şansım olsaydı öyle bişeyi motive olurdun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 98 göst.
10 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Kbrayc (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 290 göst.
23 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Annakuzusu (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde heygirls (734 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Metesmoms (353 puan) tarafından soruldu

406,027 soru

12,171,637 cevap

36,640 kullanıcı

...