0 oy
154 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar kanguru almak istiyorum ama kararsız kaldım mamadusbaby mi solomombaby mi almalıyım en son bu ikisi arasında kaldım çok pahalı bisey almak istemedim çünkü çok kullanacağımı sanmıyorum bebeğim sever mi o da belli değil kullananlar lütfen yorum yapabilir mi havalar biraz düzelmişken almak istiyorum 5 aydır bebeğimle evdeyim virüs korkusu hiç çıkmadık arabamız var her yere arabayla gideriz diye bebek arabası da almadık evimin her yerinde park var hiç değilse artık kimse yokken sakin saatlerde inip parkta dolaşmak istiyorum bebeğim herkesten her şeyden korkuyor annemlere gittiğimizde bile saatlerce ağlıyor kimseyi görmüyor ki yavrum ve yazın da rahatlıkla kullanabilir miyim kumaşı rahatsız eder mi?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım aslında baya da büyümüş bu saatten sonra çok zorlar seni, baston bebek arabası al bence onun yerine 
tarafından
Valla alisana kadar zor iner dışarda kucağımdan diye düşünüyorum bebek arabasına daha fazla vermem gerek yani kullanacak olsam verip alırım sıkıntı değil ama zaten bi yere gitmiyoruz gideceğimiz yere hep arabamızla gidip geliyoruz eşim sevmez çok yürümeyi falan zaten çarşı alışveriş merkezi gibi yerlere bu virüs bitmeden bebeğinde gidemem sadece park için de almak istemedim yinede düşüneyim sağol
-Reklam-
0 oy
(253 puan) tarafından
Mamadusbabyden almıştım hamileyken oğlum su an 11 aylik yeri geliyo hla kullanıyorum çok memnun kaldım 
tarafından
Çok sıcak oluyor mu bebeğin sıkılıyor mu bende ancak 10 aylık olana kadar kullanırım zaten yüzü dışarı dönük kullanırsam bebeğim için daha iyi olur sanki
(253 puan) tarafından
Yok canım soğuk havalarda o kadar sıkı giydirmeme rağmen terleme sıkma vs. Olmadi gayet memnunum ben
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(884 puan) tarafından
Yaaa benim oglum da öyle. Bu virüs yüzünden eve o kadar alışmış ki dışarı çıktığımız an basıyor yaygarayı. Eve gelince de ondan mutlusu yok. Birini gorur görmez de bir görün nasıl ağlıyor 
tarafından
Aynen ya üzülüyorum gerçekten kayinavlidemlere gittik sürekli kucağımdaydi eşim dinlen diye götürdüm daha beter oldun sen dedi eve geldik huysuz diye hemen odaya koydum hızlı hızlı üzerimi degisitirp geleyim dedim ağlar diye düşündüm diğer odadan çığlıkları gulucukleri duyuluyor bi mutlu eşimle şaşkın şaşkın baktık kaldık öyle
(884 puan) tarafından
Inşaallah asosyal olmazlar yaaa. Uf
0 oy
tarafından
Kanguruyu hic sevmedi benim bebegim durmuyor 20 dk zor tutuyorum. Bence arkadasin dedigi gibi baston bebek arabasi al uygun fiyata olanlar var hatta 2. Elde çok daha ucuza bulursun. Cunku etrafi daha iyi gorur ve uykusu geldi mi uyur. Kanguru senide zorlar. Istersen çarşaf ve iple kendine bagla bebegi bakalim durucakmi bi denemiş olursun 
tarafından
Olabilir aslında deneyeyim bi
tarafından
Yazik cunku parana. Oyle kac urun aldim bebegim kesinlikle sevmedi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 166 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
26 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Citipiti (3,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
18 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melis... (52 puan) tarafından soruldu

405,958 soru

12,168,331 cevap

36,632 kullanıcı

...