0 oy
291 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar gözlük kullanıyorum ama doktor gözlük degistirirken lenste yazmıştı youtubeden falan izledim ama bı turlu beceremedim lens takmayı dışarı çıkarken falan rahat ediyim diye lens takayım diyorum ama alalı 1 ay olcak daha kullanmadım lens kullanan hanımlar lensi en kolay nasıl takabilirim?

6 Cevaplar

0 oy
(826 puan) tarafından
Valla bacım ilk takarken kolayı yok lensin 
(826 puan) tarafından
Ben parmağımın ucuna lensi koyuyorum diğer elimle gözümü açıyorum lensi yerleştirip gözümü aç kapa yapıyorım ama dediğim gibi ilk hiç Bi zaman kolay olmaz taka taka alılcaksın
(3,102 puan) tarafından
Benim izlediğim videoda kadın gözünü açtığı eliyle lensi yerlestiriyordu ilk öyle denedim hiç beceremedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy ben hiç sevemedim lens kullanmayı gözlüğe can kurban lens çok zor 
(3,102 puan) tarafından
Gözlük iyi ama maskeyle falan buharlasiyo geçen rezil oldum gözlük buharlasmis telefoncunun kapısını görmedim öylede güzel silmislerki yok gibi kapıya girdim çat diye asfsgsgh:D
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Yani ben 8 yıldır falan kullanıyorum ama hiç zorlanmadım. En başta bi kere optikci de göstermişlerdi. Şimdi 1 saniyemi alıyor sadece o kadar kolay ki. Kolay takmak için bir taktik yok youtube dan izleyebilirsin sadece elinin alışması gerekiyor 
(3,102 puan) tarafından
Benim gözüme degmemle kırpmam bir oluyor o yüzdende zorlandım biraz
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Bende zorlanmıştım başta internetten videoları izleyerek yaptm snra 
0 oy
tarafından

Keşke gözlükçüde aldığında gösterselermiş bana göstermişlerdi. İlk başta biraz zor oluyor ama taka taka alışıyorsun. 

• Önce ellerini iyice yıkayıp durula.
  • Lensin iki yüzeyi var. Bunu ayırt etmek için işaret parmağına lensi koy. Lens çanak gibi yukarı doğru bakması lazım. 
  • Göz kapağını boşta olan parmaklarınla tut ve işaret parmağın ile lensi yerleştir.

Umarım açıklayıcı olmuştur...
(3,102 puan) tarafından
Sağol canım lens 3 gün sonra geldi gözlükle birlikte eşim almıştı lensle gözlüğü o yüzden göstermediler canim
tarafından
Anladım... YouTube de falan videolar da vardır mutlaka ordan da bakabilirsin
0 oy
(369 puan) tarafından
Ne kadara aldınız lensi acaba bende gözlük kullanıyorum ama lens istiyorum artık 
(369 puan) tarafından
Benim 1.7 dediler canım büyükmü küçük mü tam bilmiyorum uzağı göremiyorum gözlük kullanamıyorum lens istiyorum o yüzden 150 uygunmus ben daha fazla dusunuyodum
(3,102 puan) tarafından
O zaman senin alcagin lens dahada uygun olur canım benim biri 11 biri 12 senin küçücük bence iyice ilerlemeden durumunuz yeterse lazer yaptır gerçi belli yaştan sonra ilerlemiyormus ama lazer yaptirabilirsen kökten kurtulursun ben lazer yaotircaktim doktor gebeliğin bı bitsin doğumunu yap rahatla ondan sonra yapalım dedi gebelikte büyümesini etkileyebiliyormus numaranin
(369 puan) tarafından
Olabilir hiç araştırmadım detaylı 28 haftalik hamileyim doğumdan sonra lazeri düşünürüm o zamana  kadar da lens kullanayim çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
(3,102 puan) tarafından
Ne demek canım ben teşekkür ederim:) Rabbim güzel doğumlar nasip etsin:)
(369 puan) tarafından
Amin canım hepimize inşallah:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 171 göst.
24 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Tokyo (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
0 oy
5 cevap 181 göst.
+1 oy
0 cevap 72 göst.