0 oy
267 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sorum başlıkta

12 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından

Benim 10 aylık oğlum yanına yatıyorum emerek uyuyor karını toksa göğüsüm açık oluyor eliyle tutup uyuyor

tarafından
Teşekkürler canım
-Reklam-
0 oy
(14,470 puan) tarafından
1 yaştan 1.5 yaşa kadar sallamadan uyudu.

Şimdi sallamadan uyumuyo
tarafından
Kaç yaşında ki şuan
(14,470 puan) tarafından
2 yaş canim
tarafından
Benimkisi şuan bir aylık. Şimdiden sallamıyorum alışır diye korkuyorum :D yanına uzanıyorum uyuyana kadar yüzümü ezberlesin diye
(14,470 puan) tarafından
Emerek uyurdu benimki 11 aylıkken sütten kesince ayağımda salladım.
Sonra baktım ki sırtı oksaninca uyuyo 6 ay öyle yaptım.
Anaaaa sonra canavar çıktı icinden
tarafından
Sesli güldüm:D rabb'im kolaylaştirsin canım
0 oy
tarafından

19 aylik halen salliyorum :angel:

tarafından
Yapma ya   büyüdükçe daha çok zorlanırsın
tarafından
Bidr hamileyim nsl olck blmiyorm
tarafından
Rabb'im kolaylaştirsin:/
0 oy
tarafından
Valla eski garilar gbi memeye veriyirum agzina onunde uzanitirum yatıyor hic sallamadim 1 2 defa haric 11.5 aylik masallah
tarafından
MaşaAllah barekAllah canım
0 oy
(6,857 puan) tarafından
8 aylık salliyorum :( bebeyken kendi uyurdu artık uyumuyor
tarafından
Ağladığı an direk salladiysan alışmıştır:/
(6,857 puan) tarafından
Uyuması için Cnm salladım annem alistirdi kisacasi
tarafından
Tüh. Benimkisi şuan bir aylık şimdiden başladım sallamadan uyutmaya
(6,857 puan) tarafından
Bnm ki 4 ayı a kdr kendi uyurdu Cnm. Biraz büyüdükçe değişiyor
tarafından
4. Aydan sonra napacagz bakalım
0 oy
(8,086 puan) tarafından
Birçok kişi emerek uyutuyorum demiş de canım o da sıkıntı. Sakın öyle bir şeye başlama. Memeyi bırakırken de zorlanıyor uyurken de sonra
tarafından
Yanına yatıp onu uyutana kadar yanında kalırım diye düşünüyorum da 6 aylıkken 7 aylıkken işe yarar mı bilmiyorum
(8,086 puan) tarafından
Çevremde birçok kişi öyle canım çok zorlanıyorlar öyle söyleyeyim sana. Yanından kalkmakla alakalı değil mevzu.  Hem emmeyi keserken bir de uyku düzeni bozuluyor. Al başına belayı
0 oy
(3,895 puan) tarafından
2 bucuk yasina dek sallamadan uyudu bebegim 2 bucukken hamile kaldim ilk aylar riskli diye esim uyuttu ayakta sallayarak alistirdi sallanmaya .. . Sallanmayi bilmeyen bebeyi alistirdi :(
tarafından
Nasıl uyuttun canım doğduğu günden 2 yaşına kadar
(3,895 puan) tarafından
Koydugumda isik kapaliysa uyuyordu cnm.1 yasindan sonra gece sut verdim.Sutu icip yatardi.
(3,895 puan) tarafından
Bebekliginde 9-10 aylik olana kadar emzirirken kendi uykuya dalardi.Hep gece uyutmadan emzirirdim.
tarafından
Benim bebeğim şu an 1 aylık şimdiden alişturuyorum yanında yatıyorum sallamadan uyutuyorum. Bir aya kadar sallayarak uyuttum sonra İrem sen ne yapıyorsun alışır dedim ve bıraktım ... Ama bunun 6,7,8 ayi var. O zaman nasıl uyuturum bilmiyorum öğle uykusu falan
(3,895 puan) tarafından
Ben mecbur ogle salliyorum cnm ama gece yaninda yatiyorum bazen o sekilde de uyuyor :D
0 oy
tarafından
Emzirdim yatağına koydum doğduğundan itibaren 
tarafından
Öğle uykularında da mı emzirerek uyuttun memede? Sonra yatağına koydun
tarafından
Aynen canım şimdi 28 aylık emmeden kestim tabi beşiğine koyuyorum uyuyor kendi kendine
0 oy
(240 puan) tarafından
iki aylıkken sallamaya başlamıştım canım uyumuyor Du çünkü hiç Bi şekilde beş aylık olana  kadar salladım hep gece gündüz ama bu seferde hep sallanmaya alıştı oda çok zor oluyo tabii baktım olacağı gibi değil inat ettim sallamadım Bi hafta çok zorladı ama alıştı şimdi kendi kendine uyuyor çok şükür 
tarafından
Öğle uykusunu gece uykusunu nasıl yapıyosun canım
(240 puan) tarafından
Emzirip pış pış yapıyorum canım beş on dk içinde uyuyor... Ama dediğim gibi Bi hafta çok zorladı gece güzdüz hiç uyumadı hep sallanmak istedi ama sabır lazım sallamadım bi hafta içinde unuttu gece güzdüz Emzirip pış pış yapıyorum o şekilde uyuyor
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Emerek uyurdu arada hikaye anlatırken uyurdu. Bazen sırtını falan ovalardım bazen de kendi kendine uyurdu. Memeden kestim keseli yatıyor uyuyor kendi kendine ama hiç sallamadim alışmasın diye.
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Oglum 15 aylik 3 ayliktan itibaren mama icerek uyurdu sonra 11 aylik olunca arada mama icti uyudu bazende kendi kendine uyudu yatagin ustune yatiyoruz ben yanina uzaniyorum o kendi kendine bi saga yatiyo bir sola yatiyo bazen 10 dk bazen yarim saatte uyuyor 
0 oy
(14,164 puan) tarafından
1 gün hastanede kaldık sallayamadim kucagimda pispislayarak uyuttum sonra eve geldik salladık uyutamadik kucağıma aldim hemen uyudu valla dünya varmış 1 aydır böyle uyuyor maşallah sen sen ol çocuğun küçükse eğer sakın sakın sakın sallama 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 103 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 269 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.