Herkese merhaba
Esimle severek evlendik. Evlenme planları yaparken aniden kayınvalidemi kaybettik. Vefatının ardından kısa bir zaman sonra evlendik. Biz tabi hazırlıkları tamamlayamadik direk kayinpederimin katına evlendik. Evlendikten sonra üst kati yaptırır çıkarız dedik. Kayinpederim çevresindekilere evleneceği dedikodusunu vermis ve eşimin kulagina gelince de esim Bana babasıni bir sene yanlış bir sey yapmaması için gozetleyecegini söyledi. Ev babasinin uzerine olunca, bir kadin icin evi satabilir biz de yukariya bosuna para yatirmayalim dedi. Ben de esime saygi duydum bekledim. Ama kayinpederim bu sefer de onun katından çıkmamizi istedi. Son iki sene boyunca adamin yapmadığı kalmadı.. İcip icip daireye dalmalar mi dersin... Evlendigimden beri Zaten isten geldiğim saate kadar esime yetiştirdigi yetmemis hâlâ beni esime sikayet ediyor. Bahçesinde çiçeklerinin solmus yaprağını kopardim diye mi, yok esimi doldurmalar... temizlik yaparim gelir benim evim deyip pisletir, yatak odama izinsiz girmeler.. adam biz o kattan çıkalım diye yapmadigi kalmadı. Ayrıca biz ortak katın elektrigi suyu her seyi bize ait biz karşılıyoruz. Kiracı gibi. Kayinpederimde su vb. Faydalanıyor. Tabi ben kayinpederime kinlendim. Onun cikardigi laf yuzunden evde yaptıkları ve beni her seferinde esime kotulemesi zoruma gitti. Bir de benim arkamdan konuşup gelip yüzüme karşı hic bir sey olmamış gibi de bakıyor. Simdi biz katimiza cikicaz ama kayinpederimi sevmedigim halde katlanmak zorunda kalmak kendime yediremiyorum. Onun yüzünden duzenimi kuramadım. Şimdi eşimle aram onun yüzünden soğudu ve babasini pek hazzetmiyorum.Kayinpederimin bir sınırı yok üst kata da ciksam gelecek. Eşim, babasinin Memlekete gideceğini söyledi. cocuk olunca da "kimsem yok deyip geri gelecek illaki" diye kafamda sorular dönmeye başladı. Yoruldum artık ve daha evleneli 4 sene de bunlar oldu. Esimi seviyorum ama babasindan dolayı ne yapicam bilmiyorum. Kaç defa evi terketmek istedim esim bırakmadı. Bana lutfen yardim edin.
Hic baba oğul arasına girmeden alip eşyamı gideyim diyorum. İleriyi de düşünüyorum. Herkes ektigini bicer diyorlar ya ben istemiyorum diye yarin bir gun beni de istemezse evladim. Günaha da girmiş olur muyum...
Boşansam mı yoksa yukarı katima mi çıksam... Bilemedim.. gözüm korkuyor ilerisi için.
Not: ailemin hic bir şeyden haberi yok.