0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (510 puan) tarafından
arkadaşlar hayırlı akşamlar lütfen bana yardımcı olun 2.5 yaşında kızım var çise alıştık herşey gayet güzel gidiyor ama büyük tuvaletini yapmıyor korkuyor aklı cikicak sanki bu sefer yapmamak için kendini sıkıyor 4 gün oldu yapmadı inadına yapmadıkça kabız oluyor bugün fitil koydum yaptırdım ama gelin görün ki bütün binayı kaldırdı ayağa nasıl bağırıyor nasıl alistiricam diğer iki çocuğumda hiç böle bişey görmedim neden böyle yapıyor anlamadım 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
O yaştaki çocuklara kesinlikle aa pis kaka tarzında bişey kesinlikle söylememesi gerekiyo. Aksine kakasını fazlasıyla övmek gerekir. Çünkü kakayı kendi vücudundan bir parça olarak zannediyor onun kakası pis pis gibi kötü bişey söylenince kendisine pis denildiğini zannediyo bu sefer pis olmasın diye kakayı yapmak istemiyor. Benim kızım ilk anda korktu. Hemen övgüler yağdırdım aa ne güzel bi kaka bu böyle çok mükemmel bi kaka yapmışsın annecim deidm bu sefer çok hoşuna gitmeye başladı sırf onu öveyim diye ıkınıp kaka yapmaya çalışırdı sonra o sorardı anne beğendin mi kakamı diye sorardı çok hoşuna giderdi beğendim diyince.
(510 puan) tarafından
himm evet bunuda deneyeyim Allahım nelere kaldık birgün kalanın arkasindan el sallayacagim güzel kaka diyecegim hiç aklıma gelmezdi
tarafından
Hahaha vallahi öyle anne olunca kaka da kıymetli oluyo :Ddd
(510 puan) tarafından
kıymetli ki ne kıymetli canları sağolsun alışacak lar inşallah ama o zamana kadar da omrumuzden ömür gidiyor
tarafından
Rabbim güzel günlerini göstersin hep inşallah, kötü gün göstermesin
(510 puan) tarafından
amin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bndede aynı dert var vlaa zorlamiyom canm
(510 puan) tarafından
ama olmuyor mecbur alışacak ama nasil
tarafından
Bilmiyor m internete şarkı var dinletym ikiniyo yapmiyo baci
(510 puan) tarafından
aynen yaa bu yeni nesil bebeler çok fena
tarafından
Ayn vlaa:)))
0 oy
(51,519 puan) tarafından
kendinsen parca gidiyo diye korkuyorlarmis canim anlat ona arkadaslarinin yanina gidiyo el sallayalim de 
(510 puan) tarafından
neler yapmadım klozete oturmuyor zaten onfa yapsa görmeyecek ennazindan hadi gel şu dokelim baybbay yapalım herkes yapıyor el salliyoruz gidiyor diyorum amanyok eşimde bez bağla ona yapsın diyor e ne anladım ben bu işten
(51,519 puan) tarafından
baglama kafasi karisir canim benimkide 2.5 yasinda hic ogrenmeye niyeti yok
0 oy
tarafından
Kendinden bir parça gidiyor diye korkuyor olabilir. Güzel güzel anlatabilirsin hatta bazen el sallatabilirsin ardından :)))
(510 puan) tarafından
el salladık beraber baybbay yaptık su döktük ama yok çok inatçı bu kız o inadı bir kirsak

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 108 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
21 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Neslipep (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde amine.mm (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu