0 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,615 puan) tarafından

Arkadaşlar doktorumuzun numarası var ama adama habire sapık gibi mesaj atıyorum oğlumun çok eziyeti var bu saatte de mesaj atamam adama valla ata ata gari utandım. Calpol dolven ne versem ağrısı hafifler yaa yada paranox fitil falan mı vereyim yoksa bu gece rahat uyuyamıcak ve beni de uyutmucak 10 aylık bebeğim

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canm 1cay kaşığı calpol ver dış jeli yokmu onusur rahatlatr yada karanfil varmı ewde fitil verme bizim doktorumuz verme dedi bende hiç vermdm cnm
(1,615 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim valla çok sağol yaa
tarafından
Rica ederim cnm bn burdaym bişey sormak istersen sır kız sana dedim ya 1cay kaşığı ver diye buna hepside demişti kendim uydurmadim canm
(1,615 puan) tarafından
Olsun canım ben sorarım yine sana valla iki çocuk beş çocuk değil insanın aklı gidiyo ne yapacağım diye çocuk hasta olunca
tarafından
Aynen biliyorum canm çok zor rabbm yardmcn olsn
(1,615 puan) tarafından
Sağol canım çok sağol
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ne kadarlık cocuk
(1,615 puan) tarafından
10 aylık Helena
tarafından
Diş jeli oluyor o rahatlatıyormus. Ben bişey yapmamıştım öyle böyle oluyor zaten. Havuc pırasa sapı gibi şeyler versen soğuk rahatlatır garibimi
(1,615 puan) tarafından
Çok eziyet ediyor yaa ilk dili çıkarken böyle değildi kuzum benim şimdi çok eziyet ediyo
0 oy
(673 puan) tarafından
Tetagil diş granülü kullanıyorum canim ben çok memnunum. Ama Bu akşamlık etki etmez bilgin olsun canım. Sabahtan başlasaydın geceyi rahat gecirirdiniz
(1,615 puan) tarafından
Daha yeni gördüm patladığını canım
(673 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bizimde yakında başlar. Dis dönemi Cok zor geçiyor hem bebekler için hem anneler icin
(1,615 puan) tarafından
Öyle valla yaa uyuması gerekiyor şuan uyuyamıyorum ağlıyor içli içli ilk diş çıkardığında böyle değildi şimdi çok rahatsız
(673 puan) tarafından
Ateşini arada kontrol et canim. Birde emziriyosan sütünü minik bir kaseye elinle sağ . Sonra içine temiz bir mendil koy buzdolabına 15 dakika beklet. Sonra o sütlü mendille diş çıkacak yada çıkmış olan yere kompres yap. Anne sütü rahatlatıyor ağrılı bölgeyi
(1,615 puan) tarafından
Bilmiyordum canım deneyim yani İnşallah iyi gelir
0 oy
(66 puan) tarafından
Yeşil soğan ver eline kemirsin uyurkende calpol ver birseyi kalmaz insallah
(1,615 puan) tarafından
Onu kemirmiyor canım
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Bn calpol veriyorum cnm iyi geliyo..ayrica internette karanfilli zeytinyagli bi karisim tarifi var o da cok iyi geliyomus 
(1,615 puan) tarafından
Karanfil yok ki canım evde
0 oy
(748 puan) tarafından
Benim kiziminda disi arka tarfi apse olmus goturdum dise sen fircala arkda artik kalmis dedi fircaladim her gun iyi oldu cok sukur ilacsiz 
(1,615 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ama benim oğlum 10 aylık daha anca elimle kaşıyor
(748 puan) tarafından
Dgrudur canim sende karanfil ez elinle sur agriyan yerine suyunu
(1,615 puan) tarafından
Evde karanfil yok canım
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Biz calpol veriyoruz cnm arada doktor sorun olmaz dedi
(1,615 puan) tarafından
canım uyudu kaldı şimdi sızdı resmen

İlgili sorular