0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim alalım dedi size sormak istedim 

12 Cevaplar

0 oy
(153,382 puan) tarafından
uuuuww hayirli olsun inan fikrim yok o derece uzagim
tarafından
Sen gibi bir sosyetik gacının evinde olmadı lazimdi ☺️
(153,382 puan) tarafından
Alalim diyomda bize gore degilmis sjsjsj
tarafından
Kız gereksiz be banada adam alalım dedi herşeyi makine yapıyor zaten bari evi ben süpüreyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız Aleyna senin komşudan naber yazıyor mu yine Aleyna inleme sesleri geliyor diye 
(2,321 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin ☺️☺️ gerçekten o kadında sanki kıskançlık fln yapıyor herşeylerine karışıyor değişik bi insan.
tarafından
Kaynı sen kıçıksın diyodu ya ona çok güldüm djdjdjdj
tarafından
Sümeyra ahahhaahahhahahaha
(2,321 puan) tarafından
:D sjsjsjjs kadın bi süpürge sordu kurtulamadı ☺️
tarafından
O konuya hiç girmiyim :D
0 oy
(3,995 puan) tarafından
xiaomi vacuum mop pro , memnun kaldik simdilik , eger mobilyalarin yuksekse, ivirzivir cok yoksa yerde kesinlikle tavsiye ederim
(1,391 puan) tarafından
Bende aynından kullanıyorum tavsiye ederm canım. Arkadaşın dediği gibi tek dezavantajı bence en ufak parça kalmıcak yerde oyuncak kablo kaldırmam lazm
(1,856 puan) tarafından
Bende onu kullanıyorum ve memnunum. Mopda guzel tek dezavantajı deterjansiz temizlik yapması
tarafından
Telefona uygulama mı indiriyorsn canım
(1,391 puan) tarafından
Ben bezine deterjan föküyorum canım haznesine sadece su koyuyorum
(3,995 puan) tarafından
telefona indiriyorsun evet sonra istedigin odayi supurtebiliyosun
0 oy
tarafından
Mobilyan ayaklı evin müsaitse iyi yoksa tavsiye etmiyorum
0 oy
tarafından

Sen kiçiksın :D Karaca'nın Alex markası güzel

tarafından
Noldu sumerya geldi mi süpürgen memnun musun
tarafından
Kız söylicem inanmayacaksın Koca bana doğumgünü sürprizi Cam davlumbaz, cam Ocak, Ankastre almış set fırın  bende bilmiyordum telefonunu karıştırdım da öğrendim, Sinbo Blendır setide almış Blendır ve Set bugün geldi o yüzden çok mutluyum :D Süpürge daha piyasada yok, Ben çoktan Ocak seti Blendır istiyordum Siyah cam olandan oda Aynı beğendiğimi almış Doğum günümde 6 Mayıs daha benden bişey isteme dedi :D
tarafından
Kiz daha ne etcen. Onlar süpürgeye bin basar. En lazım şeyler zaten hayırlı olsun :))
tarafından
İhtiyacım vardı Blendır seti ve Ocak setine valla istediklerimi ben internetten ona göstermiştim Siyah Cam, oda benim beğendiklerimden daha güzel almış hepsi bugün geldi Yarın Servis gelecek takacak
0 oy
(895 puan) tarafından
Roborock s5 max memnunum
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Xiaomi vakum mop pro kullanıyorum . Yerde çok eşya tutmaman lazım . Birde mobilyaların yüksekse kesinlikle tavsiye ederim. Ben memnunum
0 oy
(43 puan) tarafından
Xıomi S5 Max pro 
0 oy
(917 puan) tarafından
Xiomi vacuum mob pro bizimki 2 ay oldu alalı çok kullanışlı halı kilim ne varsa süpürüyor vallahi çokta ayrıntıci☺️ çok memnunum 3 kademesi var hızlı orta yavaş buda hızına göre sesi alcalip yükselio ben oğlan uyurken açıyorum normalde en uufak sese kalkar bnim oğlan orta modda mis gbi supuruo ve oglanida uykudan kaldırmıyor. 

Mop olayida güzel oda ıslak kuru die kademeli Vallahi ben çok memnunum ilaç gbi geldi o bna adını da beybisi koydum  beybisi aşağı beybisii yukarı günde iki kez bile çalıştırıyorum bazen gece oğlanı yatırıyorum heryer kırıntı flan bı aciorum onu ytmadan sabah kalkiorum ev tertemiz harika bişi bu markayı alabilirsin hem çok pahalı değil hemde işini de çok iyi görüyor canım
(5,213 puan) tarafından
bacı çok güzel anlatmışsın bende bu modelden kullanıyorum post sahibi sende kesin bundan al :D
(917 puan) tarafından
Vallahi öyle bı seviyorum ki onu:) daha da yazicaktim da tuttum kndimi sağol canım
(120 puan) tarafından
Peki halının üzerinde lastikli haki örtüsü varsa kaldırmak mi gerekiyor
(917 puan) tarafından
Halı örtüsü halıya tam yapışıyor potluk bırakmıyorsa eğer kaldrmazsin onuda süpürür
0 oy
tarafından

Ben mikemmel süpürüyorum döve döve :D

0 oy
(1,856 puan) tarafından
Xiaomi mop pro kullanıyorum nerdeyse 1 senedir. Tavsiye ederim. Normal süpürgeyi haftada 1 acar oldum 
tarafından
Uygulama falan mı indiriyorsn canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (525 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
13 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde 182838485868 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
3 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 160 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde zynp_o6 (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,643 soru

23,736,918 cevap

313,794 kullanıcı

...