0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (1,311 puan) tarafından
Kışın oturma odasında sobali odada yerde yatıyorduk bahar geldi hava isindi çatı katına çıkalim yatağimiza yatalım dedik ama oğlumun yatağımiizin tam karşıdan büyüyen beşik var ama ondan baya bı beline kadar geliyor kenar çiti sarkıyor dusecek gece bazen kalkınca  ağlamıyor risk alamam eşim aramızda yatsın dedi bende alışmasin hem ben sahura kalkınca bir yani boş kalıcak düşer dedim oda doğru dedi bende biz yatagin dibinde yerde yatcaz gene dedim oğlumla eşimde ayrımı yatcaz dedi düşün dusun çözüm bulamadım besigi duvarla yatak arası var boşluk orami alsam yada besige bir kat daha çit gibi emniyet şeyimi yaptirsam oğlum 21 aylık sizin bebeler nasıl yatıyor kafam beynim allak bullak oldu

4 Cevaplar

0 oy
(658 puan) tarafından
Valla canım ya boşluk bırakmayacan sizin yatakla birleştirecen ki düşerse yatağa gelsin yada ek birşeyler yaptiracaksiniz. Benimkide öyleydi yataktan sarkıyordu özel büyüyen beşik yaptırdık korkulukları yüksek şimdi yapamıyor 
(1,311 puan) tarafından
Benim hazır büyüyen beşigin bir kenarı duvara geliyor bir tarafı boş bize bakıyor ona bir çit daha yaptırsam özel seyyar takip çıkmali çocuğu alıp koyarken sabit olmaması lazım
(658 puan) tarafından
Canım o sıkıntı çıkaracak bence normal yatağa inip cikabiliyorsa boz yatağı tek kişiliğe cevir bide kenar koruması al uyurken dönüp düşmesin diye 2 3 günde alışır bence rahat edersin sende
-Reklam-
0 oy
(826 puan) tarafından
Canım ben beşiği bozdum büyük yatağa geçirdim bende çare bulamadım ona mecburen artık büyük yatağa da 3 günde alıştı inmeyi biliyor zaten 
(1,311 puan) tarafından
Büyüyen beşigimi bozdun
(826 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Hic riske atma canim bi mobilyaciya bir kat daha ek yaptir kafan rahat olur guvenilir olur en azindan
(1,311 puan) tarafından
Öyle yapicam çocukla yerde yatim dedim eşim ayrımı yatcaz dedi eşimle yatsam çocuk yerde tek arada kaldım
0 oy
(677 puan) tarafından
Cnm büyüyen  beşik bozuluyor zaten yatak oluyor öyle yapsana .bnmde aynı kızım.kalkiyordu ben şimdilik yere yatak seriyorum ama bir ay sonra bozucam üst beşik kısmını

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 282 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 558 göst.
29 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (786 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 173 göst.
0 oy
29 cevap 538 göst.
19 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu