0 oy
441 göst.
Aile kategorisinde (692 puan) tarafından
Kızlar eşim şükürler olsun iyiye gidiyo yalnız kandaki oksijen miktarını artırmaya calisiyolarmis geri sıkıntısı kalmadı. Tedavi gören bilen var mı oksijeni düşen var mıydı nete baktım ama bişey bulamadım

3 Cevaplar

0 oy
(3,679 puan) tarafından
Yüksek basınç oksijen veriyorlardır hastanede yatıyorsa eşim 10 gün yattı sürekli basınçlı oksijen vererek yükseltiler
(692 puan) tarafından
Sanki donemiyecek gibi hissediyorum çok kötüyüm benimde bebeğim yeni 7 aylık oldu
(3,679 puan) tarafından
Sen ona bol bol destek ver canım bende öyleydim ama eşime hep dedim moralini sakın bozma iglesmeden de gelme sakın dedim fotoğraflarını felan yolladim hep ona bebeğimin mektup yazıp yolladım telefon yasak olduğu için eşim hep oglumuzun resmi ona destek olmuş iyi gelmiş gece ona bakarak uyumuş felan sende çok destek ol inşallah atlatır
(692 puan) tarafından
Bende ona yansıtmıyor hiç gelince 10taş alıcaksın falan diyorum Allah razı olsun inşallah. Çok sordum hangi hastanede tedavi gördü eşiniz
(3,679 puan) tarafından
İstanbul'da canım Bağcılar devlet hastanesi
(692 puan) tarafından
Tamam çok geçmiş olsun tekrardan canım
-Reklam-
0 oy
(3,049 puan) tarafından
Enistem 18 gun yatti oksijen düşüklüğünden. Simdide babam hastanede 4 gun oldu hala tutacaklarmis. Cunku maskeyi cikarinca oksijeni düşüyormuş 
(692 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Esimdede aynı sorun var çıkarınca düşüyormuş nasıl tedavi gördüler canım
(3,049 puan) tarafından
Sagol kuzum sizede gecmis olsun. Şu an babam yatiyor öyle maskeyi cikarmasi yasaklandi. Mamayla serum yoluyla besleniyor. Akciger filmi cekmisler cigerlerinde mikrop varmis ve sönmüş cigerleri doktor 2-3 ayi bulur toparlanmasi dedi. hastaneden cikmasi icin kendi kendine nefesini toplamasi ve oksijenin ona yetebilmesi şartmış. Yaticak yani hep maskeyle olucakmis. Şu anlik tedavisi boyle devam ediyor
(692 puan) tarafından
Sağol canım babanada acil şifalar yarabbim. Eşim normal beslenme şükür ki bizimde ciğerlerim izin yuzde50si virüs bulaşmış rabbim tez zamanda evlerine dönmeyi nasip etsin sağ salim
(3,049 puan) tarafından
Amin canim esinin durumu daha iyiymis.Allah herkese sifalar versin
(692 puan) tarafından
Çok şükür ilk gittiğinde kötüydü düzeldi elhamdülillah
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Annem de oldu öyle hem mikrop hem oksijen kaybı vardı 20 gün yattı kronik astım hastası toparladı şükür 
(692 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun çok darısı tüm hastalarla beraber eşime inşallah. Nasıl düzeldi peki

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 75 göst.
25 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annesinin bitanesi (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 417 göst.
13 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
0 oy
1 cevap 142 göst.
5 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde prens.annesiyim (89 puan) tarafından soruldu

405,845 soru

12,163,185 cevap

36,612 kullanıcı

...