Kaynananıza söylemek istedikleriniz neler kızlar merak ettim. Ben neler soylemek isterdim ah ahh
1 esimi severken sarılırken kıskanıp oğluna sarılma
2 eşim bana seslenince ne yapcan karını cok mu özledin deme (evet özlüyoruz birbirimizi)
3 Eşim bana hadi şuraya gidelim diye sorduğunda kaynanamin hemen atlayıp yok yok ne işi var demesi beni sinir ediyo. Sanane be sananeeee tamam tamam sakinimmm
Beraber mi oturuyorsunuz
Yeter artik bize karismayin nereye gidersek gidelim ne harcarsak harcariz kendi paramiz esimle aramizi bozma bi zahmet esimide doldurma bide cevrene nazar deymesin diye gelin hasta cok kotu deme derdimde derdim daha neler derdim şiştim artik
Ay ben hiç duramam öyle bişeyde ilk zamanlar çok karışırdı bikerisinde eşimle kavga ederken araya girdi sinirden sana ne kocamladamı kavga edemicem dedim bir dahakarışmadı
Bnm hic soyleyecgm bisy yok tam tersne esim annesini cok sever oper ugrasir oda bn sana karını aldim daha ne istyn bnden diyip kovaliyor yanindan biktim snden diyor
Senin kide fazla karışıyormuş ya ben bazen tersliyorum napıcan ne oldu gibisinden çünkü aşırı merakı beni öldürüyor
Valla ben açık sözlüyüm kimseye söylemek isteyipte soyleyemedigim bişey yok kaynana da dahil
Ben ne söylerdim
Herşey senin istedigin gibi olmak zorunda değil
Herşeye karışıp olmaz diye yanıt aldığında surat asma
Kızlarına söz geçir surekli bana laf yetistirme
Oglunla konuşurken aman aman kavga etmeyin diyip insanları dha çok sinir etme kavga etmiyoruz biz
Kocanida benden kiskanip durma yasli başlı adam
Bide gelenime gidenime misafirime karışma
isim gücüm yok kocana bakcam sanki ayyy ne çok söylemek istediğim varmis gerçi her koşulda kaile almiyorim onu ama işte inşaninda içinde birikiyomus
1,493,249 soru
24,398,719 cevap
349,940 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın