+3 oy
385 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
Arkadaşlar burda bir sürü post görüyorum eş ve ailesiyle ilgili bence hiç bişeylerine karışmayın 6 yıllık evliliğimde öğrendiğim tek şey kendi haline bırakmak ve ilahi adalete inanmak boşuma kendimi hırpalayıp evliliğimin en güzel yıllarını yıprattm diyorum. En iyi erkek bile söz konusu aile olunca bi canavara dönüşüyor birşey demese bile yaptığınız yorumlara aileleriyle alakalı ilerde unutmayıp seni ordan vuruyorlar bırakın kendi hallerine inanın bir süre sonra herşey su yüzüne çıkıyor kendinizi üzüpte bişeyleri anlatmaya çalışmayın ztn onlar ailelerinin ne olduğunu biliyor sadece biz söyleyince inat yapıp onlara toz kondurmuyolar ben bu hatayı çok yaptm ailesiyle ilgili şeyleri vözüne sokmaya çalıştıkça eşim bnm inadıma tersini söyledi ama gün geldi devran döndü ve ailesinin ne olduğuna tek tek şahit oldu sustum ve izledim sadece söylediğim ben söylemiştim oldu sizde oluruna bırakın inanın biz evimizde huzurumuzu bozarken onların umrunda bile değil. 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok haklısın  ben öyle yapiyom zaten 
(65 puan) tarafından
En iyisi cnm kendimiz için de en iyisi by
-Reklam-
0 oy
(952 puan) tarafından
Bende anlaması için hep soylenirim ama bu zamana kadar kavgalarımiz ya ablası ya babası ailesi yuzundendi. Bana kestiği ailesi şuan canı ciğeri kendi küser arkasidna dururum iki gün sonra barışır ben arada kalırım yani o derece :D
(65 puan) tarafından
Hep öyle olur bnm elim bacısıyla küstü 1 yıla yakın konuşmadı birbirlerine bir sürü laf söylediler ve gün geldi eşim ama dediki. Ben senin yüzünden bacımla küstüm sen yaptn dedi bnde dedim ki bnm yüzümden değil bacın sana bir sürü laf söyledi ne çabuk unuttun bana dediki seni ilgilendirmez biz kardeşiz istediğimizi birbirimize söyleriz ben şok oldum o bana çok büyük ders oldu
0 oy
(3,210 puan) tarafından
8 yılla altına imzamı atarım. Kavgayla anlatmak akıntıya kürek çekmek gibi anlamsız yıpratıcı ama gek gör ki hep aynı hata yapılıyor...
(65 puan) tarafından
Kesinlikle öyle biz kulak ardı etcez eşbet rabbim soracak yerin gögün sahibi kimsenin hakkını kimsede bırakmaz bırakalım yapsınlar yapacaklarını Allah var gam yok çok şükür ben yaşadıklarımı anlatsam destan olur ama gel gör ki eşim derki naptılar sana bile bile çünkü eşim bana kendi söyledi kötüde olsalar atmam  beni seviyorsan katlanacaksı in görmeyeceksin
0 oy
tarafından
O kadar haklısın ki 
(65 puan) tarafından
Öyle çünkü malesef
0 oy
(1,468 puan) tarafından

Katilmiyorum  benim eşim bana hiç demez haklisin  hayatim  vs diyor kendi de görüyor  yapdiklarini  ne olucak bole hayatım diyorum  aşkım napim atsan atilmaz  satsan  satilmaz  isdersen  gorus  gorusme  sana kalmis  sanada mahcup  oluyom  napim diyor o öle diyince bende kiyamiyorum  gorusuyom  sonuç gene aynı :D

(65 puan) tarafından
Tamda öyle işte bnm eşimde bana der kötüde olsalar atamam beni seviyorsan görmeyeceksin duymayacaksınbu ne demek oluyo lafta söyleseler ailelerine asla vazgeçmezler
(1,468 puan) tarafından
Ben konusmasam  ailesi eşimle muhattap  olmuyor  fazla bana sen gel ona gerek yok diyorlar  esimde pek aramaz yani  ben derim hep gidelim  :D öle  bağlı deiller  ben kasiniyom:D
(65 puan) tarafından
Anladm bizimkilerde sürekli ortalığı karıştırır aksine
0 oy
tarafından
Su yuzune ciksa bile erkekler ailemde ailem der tecrubeyle sabit bu;))
(65 puan) tarafından
Kesinlikle katılıtorum benm ailem yapmaz etmez derler gözleriylede görseler inlar ederler çok şey yaşadım 6 yıllık evliliğimde sonunda öğrendim ki çırpınmalarım faydasız vazgeçmiyor görse bile şimdi 3 maymunu oynuyorum eşimde evlat olarak görevini yapıyor ama onların dolduruşlarına gelip huzurumu bozmuyor
tarafından
Aynen öyle ama bazende içine sindiremiyorsun bazi seyleri Allah kim kötülük düşünüyorsa kendi yaptığını ayagina dolasin
(65 puan) tarafından
Ben pek umursamıyorum benm için değerleri yok çünkü sadece eşimin ailesi o yüzden saygı duyuyorum
tarafından
En güzelini yapıyorsun canim benim
(65 puan) tarafından
Başka yapacak bişey yok bnmde bir erkek evladım var bana yapılmasını istemediğimi başkasına asla yapmam sadece ama çizgilerim vardır eşim bunu bilir ailesi arkamdan çok atar tutar kulağıma gelir ama eşimin korkusundan yüzüme bişey diyemezler
0 oy
tarafından
Anlattiklarini bire bir yaşadım cnm biliyomusun 

Gercekten allah var gam yok
(65 puan) tarafından
Aynen öyle biz ailesinden ayırmış olmayalım elbette her oyun bir gün ortaya çıkıyor
tarafından
Aynen cnm valla

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 198 göst.
0 oy
17 cevap 843 göst.
30 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 226 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
8 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sulemhmt (780 puan) tarafından soruldu

413,278 soru

12,443,189 cevap

46,062 kullanıcı

Kategoriler

...