0 oy
1,523 göst.
Diğer kategorisinde (11,936 puan) tarafından
Hadi bakem önce ben sonra siz =) benim kocamdan once 3 senelik bir ilişkim vardı ailem filanda tanırdı yanlız okumaya gitmişti Baska sehire yani senede en fazla 3 defa görülürse görğsürdük =Dbu bana okulu bitirdiği gibi görmeye geldi yanlız ben bundan baya baya sogudıydum. Bana bir kac kere evlenince annemi bırakmam beraber otur az filan demişti gülerek espri gibi nabzımı yoklamıstı. Neyse ben bir gıcık kaptım tabi. Anası her gün arardı neredesin napıyorsun diye ondan da sıkıldıydım. Neyse görmeye geldi bende yılların hayrına dedim ki yızyuze ayrılalım anlatayım güzelce sebebimi amann bu sehrin en cıvcıvlı yerinde diz çoküp evlenme teklif etmez mı =D 5 saniye düşündüm dedim ki kendime gazam mubarek ola yiğidim kurtuldun kurtuldun yada bu kaynana yapısacak sana. Agız dolusu hayırı bastım =D herkes sok cocuk iptal =D hemen taksiye binip kactım oradan =D sonra iste ahı tuttu herhal bununla ***** gibi evlendim 

24 Cevaplar

0 oy
(2,321 puan) tarafından
Mal gibi kalmstır orda :)))
(11,936 puan) tarafından
Kız mallığın kitabını yazdı 10 dk da oh canıma deysin =D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Peki suan evlimi o
(11,936 puan) tarafından
Bilmiyorum bacım
tarafından
Rabbim ne yazmissa o olur bakarsin bigun kesisir yollariniz hayat surprizlerle dolu:))
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Ayy iyi ki kabul etmemişsin genelev meselesini duyunca Allah yüzüne bakmış dedim eşinle kötü olduğunuzu duyunca da üzüldüm Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım hep mutlu ol ❤️
(11,936 puan) tarafından
Amşn cok tesekkurler bacım
0 oy
(689 puan) tarafından
Esimdrn once 1 senelik bir nisani attim tabi esimin haberi var ama aldatılmışim atinca anladim benden 20 gun sonra biriyle nisanlabdi ah ettim aldattigi icin onlada ayrıldılar 3.yle evlendi (nerde biliyorsun derseni akrabamdi ister istemez duyiyoruz)

3 sene hic bisey yapmak istemedim toparlayamadim evlilik asla istemiyordum esimler geldigi gun kiyameti kopardim evlenmemmm evlenmemmm diye annem cok yalvardi bir cay ic begenmezsen soz olmuycak 

Iyiki icmisimmm ah caniim kocamm iyiki bulduk birbirimizi tek mutlu sonlu benim sanirim 

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,535 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,050 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,558 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 369 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 159 göst.