0 oy
1,490 göst.
Diğer kategorisinde (11,838 puan) tarafından
Hadi bakem önce ben sonra siz =) benim kocamdan once 3 senelik bir ilişkim vardı ailem filanda tanırdı yanlız okumaya gitmişti Baska sehire yani senede en fazla 3 defa görülürse görğsürdük =Dbu bana okulu bitirdiği gibi görmeye geldi yanlız ben bundan baya baya sogudıydum. Bana bir kac kere evlenince annemi bırakmam beraber otur az filan demişti gülerek espri gibi nabzımı yoklamıstı. Neyse ben bir gıcık kaptım tabi. Anası her gün arardı neredesin napıyorsun diye ondan da sıkıldıydım. Neyse görmeye geldi bende yılların hayrına dedim ki yızyuze ayrılalım anlatayım güzelce sebebimi amann bu sehrin en cıvcıvlı yerinde diz çoküp evlenme teklif etmez mı =D 5 saniye düşündüm dedim ki kendime gazam mubarek ola yiğidim kurtuldun kurtuldun yada bu kaynana yapısacak sana. Agız dolusu hayırı bastım =D herkes sok cocuk iptal =D hemen taksiye binip kactım oradan =D sonra iste ahı tuttu herhal bununla ***** gibi evlendim 

24 Cevaplar

0 oy
(4,152 puan) tarafından
Ahagaha. Simdikinden nie memnn deilsin
(4,152 puan) tarafından
Iyi yapmissin canm. Yoluna bak. Inss evliliginde mutlu olursun esin degerini bilir
(11,838 puan) tarafından
Yok be kuzum 7 sene bitiyor bilmedi de bu saatten sonra bilmez. Aradı biraz once sadece yemek ne var diyor onu bunu yap dedi kapattı bir kere sende nasılsın demedi
(4,152 puan) tarafından
Hadi yaaa oduuun. Kuzum bnm esimde yeni yeni bilmeye basladi umit keame 11 yillil evliyim.sunn surqsinda 3 4 yildir biliyo
(11,838 puan) tarafından
Yok kuzum ya biz dava zamanını bekliyoruz bizim olay coktan bitti
(4,152 puan) tarafından
Hadi yaa. Uzuldum kuzum.. hakkinda  nasil hayirlisiysa oyle olsun ins
-Reklam-
0 oy
(1,468 puan) tarafından

Kınıyorum  seni puhhhh çocuğu  dusunemiyorum  o hayır dedinde:ermm:umarım senin oglunda  seni isdiyor  diye  gelinin  hayır demes:D

(11,838 puan) tarafından
Vallaha oglum da anamda anam demesin karı istiyorsa.
(1,468 puan) tarafından
Valla ben şayet isderdim  oglum beni isdesin  sen isdemiyon  demekki :D
(11,838 puan) tarafından
Vallaha istemesin bacım. Bende bir oturmak istemem.
0 oy
tarafından
Nasip canım eğer nasibinde o olsaydı evet derdin 
(11,838 puan) tarafından
Tabi ki canım esprisi bu nasipte o olsaydı ona evet derdim.
0 oy
tarafından

Söylemek istediklerim söyleyeceklerimin yanında hiç kalır susma hakkımı kullanmak istiyorum :D

(11,838 puan) tarafından
Anlamadım gız
tarafından
Bende itiraf edecekdim emmmeeee vazgeçdim hahaa
(11,838 puan) tarafından
Merak ettim emme boşwer =)
tarafından
Ahahaaaaaa dimii yaaaa:)
0 oy
(85 puan) tarafından
Ahaha sonuna like .d kocasıyla problem yaşayan bilir kimin ahını aldım diye heralde 
(11,838 puan) tarafından
Valla baskasının bilemem ben biliyorum =D
0 oy
(321 puan) tarafından
Hahaha kız nasıl hayır dedin :))

Benimde vardı biri, severek ayrıldık. Ardahanlıydı. Kocamda Ardahanlı hatta aynı ilçedenler :)) 
(11,838 puan) tarafından
Bilmem canım ben evlenmeden yemgesiyle de bagı kestim her ne kadar arkadasım olsa da dogru olmazdı
(321 puan) tarafından
Yani en doğrusu tabiki. Ama yinede düşündüm de yazık kız çok üzülmüştür :)))
(11,838 puan) tarafından
Dürttüğü karılara üzülsün o. Allah korumus ya evlendikten sonra onun o genelevlere gittiğini ögrenseydim
(321 puan) tarafından
Ohaaa valla iyi olmuş bacım ohh olmuş :))
(11,838 puan) tarafından
Herseye vardır bir hayır canım
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Bende öyle bı ah aldimda eşimle 2 buçuk seneden sonra yeni yeni duzeliyoruz:D
(11,838 puan) tarafından
Vallaha seninki azmıs galba 7 senedir duzelmedik biz =D
(3,100 puan) tarafından
Valla bende şaşkınım ne beddualar etti bı duysan. Ama yalan yok üzülüyorum bı yandanda kimseyi öyle ardımda aglatmadim arkadaş gibi görünen kallesler sağolsun ondan beri kimseyle arkadaşlık edinmedim evliliğinde bozarlar diye
(11,838 puan) tarafından
Oylrr var ne yazıkkı. Benim kardesimin de sözlüsünü cok yakın tanıdıgı bir kadın döndürdü evlendi
(3,100 puan) tarafından
Kimseye güvenemiyorum artık bacım 1 kere konuşuyordum yurttan arkadaşımla onunlada kestim muhabbeti
(11,838 puan) tarafından
Aman boswer bacım haklısın
0 oy
(3,526 puan) tarafından
Sağlam ah almışsın dünürüm☺️☺️ 
(11,838 puan) tarafından
Sorma kız =D yani herseyin bir sebi var =D
(3,526 puan) tarafından
Aynen öyle bacım ☺️
0 oy
tarafından
Ahahah benn de eşimle tanışırken onunla alay edip bırakacaktım yapamadım 
(11,838 puan) tarafından
Sana patlamıs vallaha =Dbende kendinden 5 yas buyukle evlenene kızardım büyük konuşmusum
tarafından
:Dd benden 3 yaş büyükte şey İnternetde tanıştık ben insanları işte çağırıp mersini gezdiriyordum başkasına benim diyip yanına yolluyordum neyse işte eşime de yapacaktım arkamdan merhaba diye çıktı hass diyerek döndüm samimiydi sanki yıllardır tanıyormuşum gibi şuan evliyiz çok mutluyuz Rabbim e şükürler olsun
(11,838 puan) tarafından
Ahaaa bende ilk kocama amca demiştim
0 oy
tarafından
Ayyy kötü olmuş yavru 
(11,838 puan) tarafından
Olmamıstır Olmamıstır =) gamsızdı o biraz
tarafından
He tm o zaman yavrum
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Keşke kabul edeyimişsin kuzum çektiğin kaynana yanında olmaktan daha zor valla 
(11,838 puan) tarafından
Hersey kader bacım hersey
(13,313 puan) tarafından
Öyle kuzum
0 oy
tarafından
Bende okuldan alındım beni zengin yaşlı birine vereceklerdi tabi ben istemiyorum o arada da konuştuğum biri var yani iki haftalık  tabi bir yıldır da çabalıyorum o adamla evlenmem diye iki haftalık sevdiğim oğlana herşeyi anlattım seni istetecem dedim benle evlen tamam dedim kayinbabamla benim annemin kızlık soy adı aynı:)aracı geldi sonra gün belirlerdi bunlar geldi babam vermem de vermem diyo adamlar oturuyor ben kahve yapiyom babam küs gitti yatak odasına neyse ben bir şekilde nisan yaptım yaptım ama herkes evde bense bahçede tek başıma damatla oynuyorum kalabalık bide tam bir yıl nişanlı kaldık bu arada tabi annem kardeşlerim ayırmak için elinden geleni yapıyorlar bide kayinnam kayinbabam neyse düğün günü geldi düğünde taki takılıyor benim aile nasılsa ayrilcaklar diyip bisey yapmıyorlar yerin dibine geçtim neyse sonra takıldı taki erkek evine hayırlı olsun a gider kız tarafı kalabalık tabi erkek evi kayinbabam köçek getirmiş 18yaslarinda yarı çıplak genç pavyon kızları nişanlıma dedimki bak oynama kıskancım ben olay çıkartırım taman dedi neyse ben yemek yemeğe götürdüler bi döndüm pistte kocekle oynuyor beyfendi gittim kocegi bir yumrukla yere serdim kızın ağızından kan geldi etrafında epeyce dönüp sonunda yere düşebildi sonra eşime saldırdım sonra beni odaya kitleyip benim kardeşler damadı dövdü damadın arkadaşları da ailemi dövdü ortalık birbirne girdi sonra bu özür diledi onlar benim önüme geçti ben oynamak istemedim falan tamam dedim barışalım düğün bitmesin ailem izin vermiyo yine bu sefer polis geldi götürdü beni abim elinde silah düğün basacak diye bekliyoruz bu aralarda da benim bileziğimi çalmış ailem gerdek gecesini karakolda geçirdik sonra yedi yıl geçti kardeşlerimi görmedim annemi arada bir bu yıl barıştım hepsiyle çünkü kafayı yiyip bir hastalık geçirdim piskolojik iki yıl sürdü kayinnam gilin yüzünden ondan sonra barıştım onlarla izin verdiler daha doğrusu barışmam a özledim diye böyle olduğumu düşündü eşim 
(11,838 puan) tarafından
Aman kız dallarda donmus senin düğün
tarafından
Cok aci ama köçek  mevzusunda kahkaha attim☺️
tarafından
Dallarda donmus ney kız:)
tarafından
Evet o günden sonra ilçede kimse köçek getirmediği gibi adım köçek döven gelin olarak kaldı:)
(11,838 puan) tarafından
Dallas yazacaktım bacım. Ooo namın yürümüş kız
0 oy
tarafından

Ay canm ne güldüm gazan mübarek olsun :D 

Ben de bazen korkuyorum eski sevgilimi esimleyken görmekten . Psikopatin tekiydi kendisi . Bi manyaklik yapar yani beklerim :angry:

(11,838 puan) tarafından
Yok kız bir *** yapamazlar
tarafından
Ne bilim . A.ptal insan herşey yapar :)
0 oy
(8,084 puan) tarafından
Ay fena olmuş ya
(11,838 puan) tarafından
Valla canım o da anamda anam demicekti
(8,084 puan) tarafından
Her şeyde vardır bir hayır. Rabbim eşinle arana bolca sevgi huzur versin sana ❤️
0 oy
tarafından
Benimde esimden önce  bes yillik bi iliskim vardi cok cahildi küçüktü  benden hep pesinde koşardım  telefonu  satardi konuşamazdık  görüşemezdik aramaz sormazdi ayrıldım  dahada barışmam  dedim 

Esimle tanıştım  nisanlandim etekleri tutustu ariyo engelliyorum  sosyal medyadan rahatsiz ediyo eşime kendim anlattım  hattı  degisti üstüne  aldi sosyal medyalari kapattık bidaha olmadi şükür  ama ne salakmisim diyorum eşimi  tanıyınca  en cok sahiplendigi icin evlendim tam bir Adamm❣
(11,838 puan) tarafından
Ne güzel canım Allah var u hic rahatsız etmedi nasıl bir şok yasadıysa =D
tarafından
Valla sorma gii benimki benden beklemiyodu hic ayrilamam zannediyodu☺️
(11,838 puan) tarafından
Bk yesinler =D
tarafından
Adam olsaydi onu cok sevmiştim  ama hic haketmedi ne salakmisim☺️
(11,838 puan) tarafından
Boswerrr simdi kendi ibi bulmustur bir tane
0 oy
(160 puan) tarafından
Oyle bi ah belasi benim basimsa da var canim insanin iki yaksi bir araya gelmiyo
(11,838 puan) tarafından
Karsıma bir cıksa helallik ıstıcem
(160 puan) tarafından
Benim ki cikiyoda helallik istemeye yuzum yok
0 oy
tarafından
Şimdiki esimle okurken tanıştık o benden 2 sene once mezun oldu ise basladi ben yurtta kaliyordum sonra bende mezun oldum.ise basladim okuduğumuz  sehirde sonra evi vardi onun gittim onla kaldim ailemde kendime ev tuttum sandi oyle beraber ne guzel yasadik 6 ay sonra ben atandim evlendik ha ayni evde kaldik diye aklimiza yanlis birsey gelmesin :)
(11,838 puan) tarafından
Vallaha neden gelsin bacım
tarafından
Ne bileyim bin turlu insan var sitede
(11,838 puan) tarafından
Hem o senin kararın senin özelin
tarafından
Cok dogru zaten bende oyle dusunuyorum
0 oy
tarafından

Yoksa kaynanayla bir oturacaktın bacım iyi sıyrılmıssın olayın içinden :D

(11,838 puan) tarafından