0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Arkadaşlar ben 16 haftalık hamileyim 3 gün önce yere düştüm sırt üstü belim çok ağrıyor acile gittim çok şükür bebeğin kalbi atıyor dedi görümcemde  her sabah 1 tane çiğ yumurta ac karna iç dedi köy yumurtası olsun 10 gün iç dedi  sizce çiğ yumurta içmek zararlimi

5 Cevaplar

0 oy
(8,084 puan) tarafından
Tabi canım. Bebeğe zararlı
(15 puan) tarafından
Bende öyle diye biliyorum ama gorumcem dedi ben hamileyken doktor demişki bebeğin kendini sırtından bırakıyor git sırt üstü uzan 1 ay demiş onunda kaynanası demişki sabah ac karna 1 çiğ yumurta yut demiş oda 30 gün boyunca köy tavuğu yumurtası olmak şartıyla 1 tane yutmuş ve bebeği de tutunmuş doktora gidince doktor bebeğin kendini tutmuş falan demiş bende merak ettim acaba zararlimi diye teşekkür ederim yorumun için
(8,084 puan) tarafından
Canım onda işe yaramış olabilir şans eseri. Ama sende işe yaramayabilir. Ben sadece çiğ yumurtanın zararlı olduğunu biliyorum içeriğinden ötürü. Çiğ şeyler yemek zararlı
(15 puan) tarafından
Teşekkür ederim bugün 1 tane içmiştim artık içmem
(8,084 puan) tarafından
Rica ederim canım. Sağlıcakla al bebişi kucağına ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabikide çiğ yumurta zararlı heleki hamilesin daha zararlı, özellikle hamilelikte tam pişirip yiyin diyorlar yumurtayı
(15 puan) tarafından
Bende öyle diye biliyorum ama gorumcem dedi ben hamileyken doktor demişki bebeğin kendini sırtından bırakıyor git sırt üstü uzan 1 ay demiş onunda kaynanası demişki sabah ac karna 1 çiğ yumurta yut demiş oda 30 gün boyunca köy tavuğu yumurtası olmak şartıyla 1 tane yutmuş ve bebeği de tutunmuş doktora gidince doktor bebeğin kendini tutmuş falan demiş bende merak ettim acaba zararlimi diye teşekkür ederim yorumun için
tarafından
Sen bolca dinlen canım Allah korur inşallah meleğini geçmiş olsun
(15 puan) tarafından
Inşallah canım sağol
0 oy
tarafından
Rafadan yumurta bile uygun değil hamilelikte kuzum çiğ yumurta bakteri üretiyor 
(15 puan) tarafından
0 oy
(17,248 puan) tarafından
Hamilelikte çiğ yumurta az pişmiş tavuk et bunlar hep zararli
(15 puan) tarafından
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Tabii ki zararlı bakteri var içinde

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 460 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 126 göst.