0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kizlar yine ben :D Bugun artik son karaciger konrtolum vardi. Yaglanma cok fazla ama ilerlemesin diyet spor devam dedi. 1 ay sonra diyetisyene 6 ay sonra insulin direnci icin ve gastroentroloji bolumune kontrolüm var. 1 sene sonra da karaciger korntolum var. Doktor sirozdan suphelenmisti cok moralim bozuktu ama yokmus hersey yolunda <3Kadin doguma gittim rahim duvarin cok kalin dedi gebelikten suphelendi kan istedi yarin cikcak sonuclarim :angel:

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım benim onunla geçmiş olsun 
tarafından
Genelde gebelik olunca rahim duvarı kalonlasiyor ama gebelik yoksa da hormonel bozukluktan kaynaklı olabilir basit tedavisi var canım ilaç tedavisi onunla da düzelmezse kürtaj yapıyor doktor kazıyor rahim duvarını bazen adet önceside kalınlaşma oluyor adetin yakın mı?
tarafından
Yok kuzum en son 12 martta oldum oda 2 hafta gecikmeden sonra oldu zaten bidaha da olmadim. Kasigimda siddetli agri oluyo ama kipirdayamiyorum alttan muayene yapti k zaman bile cok agrim oldu suan yine agrim var
tarafından
He bilemedim canım belkide enfeksiyon falan vardır yarın belli olur inşallah önemli bir şey değildir
tarafından
Anladm kuzum saol bilgilendirmen icin ♡♡
tarafından
Rica ederim canım benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy cok şükür cok sevindim canim aklim sendeydi :)))
tarafından
Yaaa kuzum Allah razi olsun ♡♡♡ Doktor siroz yok diynce bende cok sevindim ya herseyden once oglumu dusunmustum cok korkuyodum nakil filan gerekicek diye. Bundan sonrasi icin cok dikkat etmem lazim :)
tarafından
Kendi canindan geçiyorsun gerçekten direk evladin aklina geliyor dikkat et canim opuyorum:))
tarafından
Saol bitanem bende opuyorum ♡

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 101 göst.
14 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
18 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 259 göst.
11 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 258 göst.
16 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,458 soru

24,415,227 cevap