Annem 4 sezeryan oldu 37 yaşinda tuplerini baglatmişti 11 sene once en son dogumunda simdi benim bebegim oldu ablamin olacak biz.sakasina derdik.bi kardesimiz daha olsa nasil guzel olurdu diye oda asla.sıcak bakmazdı ama bugun bana dediki ben bebek özlemişim bi bebegim olsa simdi ona cok guzel bakarim simdi torunlari birakip gidince eve cok uzulucem acaba ameliyatla açarlarmı tuplerimi bi cocugum daha olsa hepiniz buyuksunuz hepinizde cahildim hic anlamadım nasil buyudunuz cok isterim simdi bi tane daha olsun dedi şok oldum simdi sorum şu tupler nasil acilir mumkun mu bu devlet hastanesi yapiyormu bide yaş dan dolayı riskli.olurmu.annem.kadin doguma gidicem.dedi ama ben merak ettim size soruyim dedim dusunuyorumda bencede bi kardesim.daha olsa cok guzel olur dunyalar babamın olur heralde
Araştırmak lazım anneni Tebrik ederim şimdi size tuhaf gelebilir ama geç yaşta çocuk çok iyi oluyor annem 47 48 yaşında kardeşimi aldı kucağına. Şimdi annem 66 yaşlarda. Kardeşim 17 yaşında eli ayağı yol arkadaşı. Herşeyi annemin bizde ilgileniyoruz annemle ama aynı evde olmayala gidip gelmenin arasında çok fark var. Rabbim nasip ederse imkansız diye bir şey yok. Annem menepoza girmiş 4 .5 sene adet olmamış sonra . 2 ay olmuş yine kesilmiş. Kardeşim 5.6 aylıkken öğrenmiş annem hamile olduğunu oda şans eseri öğreniyor.
1,493,283 soru
24,399,079 cevap
349,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın