0 oy
416 göst.
Diğer kategorisinde (782 puan) tarafından

Annem 4 sezeryan oldu 37 yaşinda tuplerini baglatmişti 11 sene once en son dogumunda simdi benim bebegim oldu ablamin olacak  biz.sakasina derdik.bi kardesimiz daha olsa nasil guzel olurdu diye oda asla.sıcak bakmazdı ama bugun bana dediki ben bebek özlemişim bi bebegim olsa simdi ona cok guzel bakarim simdi torunlari birakip gidince eve cok uzulucem acaba ameliyatla açarlarmı tuplerimi bi cocugum daha olsa hepiniz buyuksunuz hepinizde cahildim hic anlamadım nasil buyudunuz cok isterim simdi bi tane daha olsun dedi şok oldum simdi sorum şu tupler nasil acilir mumkun mu bu devlet hastanesi yapiyormu bide yaş dan dolayı riskli.olurmu.annem.kadin doguma gidicem.dedi ama ben merak ettim size soruyim dedim dusunuyorumda bencede bi kardesim.daha olsa cok guzel olur dunyalar babamın olur heralde :)

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Araştırmak lazım anneni Tebrik ederim şimdi size tuhaf gelebilir ama geç yaşta çocuk çok iyi oluyor annem 47 48  yaşında kardeşimi aldı kucağına. Şimdi annem  66 yaşlarda. Kardeşim 17 yaşında eli ayağı yol arkadaşı. Herşeyi annemin bizde ilgileniyoruz annemle ama aynı evde olmayala gidip gelmenin arasında çok fark var. Rabbim nasip ederse imkansız diye bir şey yok. Annem menepoza girmiş 4 .5 sene adet olmamış sonra . 2 ay olmuş yine kesilmiş. Kardeşim 5.6 aylıkken öğrenmiş annem hamile olduğunu oda şans eseri öğreniyor.  :D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy iyi Cesaret valla annenin. Bu yaştan sonra rahat etmek varken bebeyle ugrascak :) tüp açtırma tekrar sezaryen ameliyatı gibi galiba
(782 puan) tarafından
Valla bende sasirdim oda asla.istemezdi sakasina bile tahammulu.yoktu ama kadin hormonları degisiyo :)
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Annen su an 37 mi yani anlamadım 
(782 puan) tarafından
Annem 37 yaşında benim.yasimdakiler yeni doguruyilo diyo bide :)
(3,138 puan) tarafından
Bence denesin ama zor olur gibi ya
0 oy
tarafından
Tüpleri açarlar ama hamile kalması zaman alır yada anca tüp bebek olur diğer türlü zor oluyormuş
(782 puan) tarafından
Nasil aciliyor ameliyatlami peki
tarafından
Kapalı ameliyatta yapılıyor normal sezeryan gibi de oluyor ona doktor karar veriyor
0 oy
tarafından
Ay annenin cesaretine öncelikle hayran kaldım canım:)) yaş sorunu var mı bilmiyorum ama açtırma işlemi var fakat coookk düşük bı ihtimal hamilelik. Belki belki tüp bebekle olur . Ben de baglattim çünkü doktor dedi. Ancak tüp bebek o da çok zor dedi. Amaaann hiç ugrasmasin boşver bu saatten sonra.
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kuzum ameliyatla açılıyor ama tekrar hamile kalma şansı düşük oluyo 
0 oy
tarafından
Valla simdi ben annenin tüplerinden cok olursa o bebegi düşündüm 

Annen 48 yasinda suan sanırım  e oldu dogdu diyelim annen olucak 49 50 yasinda cocuk 10 yasina geldiginde annen olucak 60 yani biraz mantikli dusunmek lazim bebek ozlediyse torunlarini sevsin olucak is degil bence
(782 puan) tarafından
48 nerden c8kti.ki
tarafından
37ye 11 ekleyince 48 cikiyo:D
(782 puan) tarafından
Ozmnki.doktor.bidaha dogurman riskli.hemn hamile.kalirsa.diye baglamiş
(782 puan) tarafından
He sen 37 yasinda baglatti sandin anladim simdi
tarafından
Aynn bn oyle sandim hakkinda hayirlisi olsun ama 4.sezeryan bile riskliyken5.yi yaparlar mi bilemedim
0 oy
tarafından
Maşallah hevesi varsa özel e gidip açtrsn tabi oda riskli görmzlerse

Devlet açmaz öyle fazla ilglnmyo cnm 
0 oy
(2,493 puan) tarafından
5 sezaryene izin vermeyebilir. Ayrıca yaş faktörü de var.
0 oy
tarafından
Tüplerde geri açılma oluyor ama tabi yaptığı operasyonla alakalı kıstırma yaptıysa o çok kolay ama kesme yaptıysa ya da yakma onun pek geri dönüşü yok 
0 oy
tarafından
Kız sen doğum yaptinmi ? 

Ablanin ne kadarı kaldı ?
(782 puan) tarafından
Yaptim kuzum oda enfeksiyon var onunla ugrasiyo 5 aylik oldu bende gecen sali dogum yaptim cok sukur
tarafından
Masallah allah analı babalı büyütsün , saglikli hayırlı evlat olsun insallah ❣️
Ablaninda enfeksiyonu geçer insallah
0 oy
tarafından
Kiz yasida 37 neyi ya keske baglatmasaydi benim yengem 4 cocugu var bir dusuk yapti bir dis gebelik 42 yasinda menopoz zannetti qma simdi 5 aylik hamile 5. Sezeryan olcak oda
(782 puan) tarafından
Ama ozmn doktor.demis riskli bidah gebe kalman demis baglamiş iste
tarafından
Yengemin son dogumunda cok cekti dikişler hic tutmuykrdu surekli açılıyordu ama iste insaQllah Rabbim gönlünüze göre versin
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Annen 37 yasijdaysa sen kaç yaşındasın Kaç yaşımda evlenmiş annen. 
(782 puan) tarafından
14. 15 yasinda evlenmiş ben 19 yasindayim 22 yasina bi ablam var 5 kardeşiz ikiz var bizden sonra en sonda bi erkek kardesim en kucuk  :)
(1,851 puan) tarafından
Maşallah ben şuan 39 yaşında 3.hamileyim tabi Yasin getirdiği bazı sıkıntılar var en son şekerim yüksek çıktı. Bence hiç annenizi umutlandirip riske atmayın.
0 oy
(308 puan) tarafından
11 yıl önce mi 37 yaşındaydı 
(782 puan) tarafından
Yok su an 37 1q yıl once kardesim dogunca baglayalim demiş doktor riskli bidaha kalirsan demis baglamis
(782 puan) tarafından
Benim esim ablasının dugun gecesi dogmus ayıp olacak bisey yokki dunyaya bir kere geliyo insan sonucta eger annemin dogurmaya babaminda bakmaya gözü kesiyosa biz karışmayız
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Eger annenin sağlığı yerindeyse Allah da verirse yapsin canım belki daha güzel bakar dediği gibi ama sağlıklı değilse annen yaşından dolayı bebek sağlıklı olmayabilir Allahin bileceği is tabiki tüp açtırma sezeryan ameliyatı ile ayni diye biliyorum bıçak altına yatıyorsun 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Kiz bnm annemde 40 yada 42 yaşnda :) 5 yasinda da kardesim var keskr normal korunsaymis(ama biz toplam 3 kardesz)
0 oy
(11,769 puan) tarafından
Kız sen kaç yaşındasın mtk ettim 
(782 puan) tarafından
19 yasindayim 16 da evlendim bende bizim oralarda cok erken oluyo evlilikler
(11,769 puan) tarafından
Maşallah kaç çocugun var ben senşn yanında yaşkı anneyim 20 de evlendim 21 de anne anne oldum 2 cocuğum var şimdi:)
(782 puan) tarafından
Ilk cocugum daha 2 sene olmadı. Pko varmış Allah bağışlasın :)
(11,769 puan) tarafından
Amin inşallah sanada Allah bağışlasın cmm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,287 soru

24,399,111 cevap

349,970 kullanıcı

...